Corradi design parasol scirocco

design-parasol-waterdicht-rvs-poot-corradi-scirocco

Corradi Scirocco

Elektrische inschuifbare parasol met RVS mast

Design high-tech parasol

Defense is een nautisch schaduwzeil verkrijgbaar in een vrijstaande en aan de wand gemonteerde versie. Gemaakt van roestvrijstaal en uitgerust met een instelbaar zeil.
De vrijstaande versie van het zeil kan 360 ° worden gedraaid, de wandversie 90 °.

corradi-defense-rvs-poot

Detail RVS mast

Mechanisme elektrisch doek

In beide versies is het standaarddoek gemaakt van Dacron®, een geweven polyester van nautische oorsprong (onderworpen aan een beschermende behandeling tegen UV-stralen) met horizontale panelen voor strakke lijnen.

De nautische wereld en Defense zijn één en hetzelfde. Structuur, materialen, afwerking, ontwerp: vanuit zee hebben we de technologie geleend die op zeilboten wordt gebruikt om de perfecte schaduw te creëren voor elke buitenruimte

aluminium_design_terrasoverkapping_met_schuifdoek_corradi_exyl

Corradi Exyl

Overkapping met elektrisch doek

aluminium_vlakke_overkapping_minimalistisch_Corradi_exyl

Detail schuifdak

Antraciet aluminium afwerking met LED-verlichting

Architectonisch strak design

In de praktijk worden er twee zeildoeken op een centrale as opgerold. In de vrijstaande versie wordt deze as gedragen door een designmast met matte RVS afwerking.

Bij gevelmontage, gebruikt de Defense een RVS-steun met minimale afmetingen, die enerzijds toelaat het zeil aan de gevel te bevestigen en anderzijds de mogelijkheid biedt om meerdere zeilen met elkaar te combineren om zo grotere oppervlaktes te overdekken.

De Defense laat zich zeer eenvoudig d.m.v. een motor met afstandsbediening of manueel bedienen. Om het zeildoek te beschermen tegen hevige windstoten, is de gemotoriseerde Defense uitgerust met een windmeter die het zeil automatisch zal sluiten bij te hevige wind.

Corradi Exyl

Vlakke uitvoering met ingetrokken elektrisch doek

Technische info

Why us

We help you design the outdoor life you want.

Dankzij constant onderzoek en een volledige visie van de buitenruimte, biedt Corradi persoonlijke oplossingen op maat, waarbij de Made in Italy stijl en elegantie wordt verenigd met het gebruik van materialen en innovatieve technologieën om te kunnen voldoen aan de eisen van buitenruimtes met betrekking tot functionaliteit en bestendigheid.

Gerelateerde producten

Corradi

Pergotenda Maestrale

Corradi

Defense

Corradi

Scirocco

Contact

SUBSOLO, studio voor hedendaagse exterieure vormgeving.
Gespecialiseerd in ontwerp en realisatie van particuliere (stads)tuinen, (dak)terrassen en patio’s alsook openbare binnen- en buitenruimtes voor bedrijfsleven, horeca en stedelijke projecten.

Onze zorgvuldig samengestelde outdoor collectie welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

SUBSOLO biedt u de mogelijkheid als hoofdaannemer op te treden en alle taken van de ontwerpfase tot het opleveren van het project op zich te neme

Address

Kromme Elleboog 35
3012 VM Rotterdam

Subsolo Outdoor design studio

T: +31 (0)10 22 33 820 
info@subsolo.nl

Opening hours

Preferably by appointment
Mon – Fri    9AM – 5PM
Sat    9AM – 5PM

Special opening hours

On appointment in the evening