Corradi Kubo moderne aluminium vrijstaande pergola

luxe-vrijstaande-terrasoverkapping-glazen-schuifdeuren-corradi-kubo

Corradi Kubo

Vrijstaande aluminium terrasafwerking met glazen schuifdeuren

De aluminium terrasoverkapping voor tijdloos design

Kubo is de eerste alleenstaande aluminium Pergotenda® in de Corradi-collectie.
Het gepatenteerde product is voorzien van een exclusief design en enkele belangrijkste technische kenmerken, zoals de dakgoot en regenpijpen volledig gebouwd in de structuur.

corradi-vrijstaande-aluminium-overkapping-op-maat-corradi-kubo

Detail aluminium staanders

Wit aluminium structuur, wit elektrisch schuifdoek met LED-verlichting.

Pergotenda® Kubo is de Corradi-pergola die zelfdragend is of tegen een muur leunt en plaats biedt aan zowel kleine buiten- als privétuinen, zowel grote openbare ruimtes (luchthavens, stations, enz.) Als grote villa’s voor ceremonies en evenementen.

Door het ontwerp met een sterk karakter en de huidige vormen is Kubo een van de meest succesvolle producten van Corradi geworden.

Architectonisch strak design

Palladia ® is een innovatief en boeiend product, zowel geschikt voor particulieren die op zoek zijn naar luxe voor het buitenleven, als voor restaurants en clubs die de binnenruimte willen laten versmelten met de buitenomgeving.

Palladia ® drukt een volledig nieuw, boeiend en innovatief karakter. Dit zijn geen details, maar fundamentele elementen om te reageren op persoonlijke smaak en de wens voor meer of minder vertrouwelijkheid, verschillende graden van bescherming en permeabiliteit voor lucht en licht, altijd in harmonieuze communicatie met de elementen van de natuur.

Het hele jaar outdoor genot

Dit systeem kan 365 dagen per jaar kan worden gebruikt, omdat Pergotenda ® Palladia ® een aluminium pergola is die bestand is tegen zon, regen en wind en voldoet aan de huidige veiligheids- en milieubeschermingsvoorschriften, gegarandeerd door de aanwezigheid van de CE-markering.

Kleurmogelijkheden van de Palladia

Ten slotte maakt het brede scala aan beschikbare kleuren het mogelijk om de beslissende persoonlijkheid van deze Pergotenda ® te versterken : antraciet, ivoor, wit plus , voor een oogverblindend en kostbaar effect. Voor meer intrigerende sferen is het in plaats daarvan mogelijk om te kiezen tussen de gloednieuwe Nero Notte en Dark Bronze, of om ad hoc RAL te combineren met modulaire keramiek of Ipè houten platforms, met een warme uitstraling in de tinten van bruin tot olijfgroen.

lees meer
moderne-aluminium-vrijstaande-veranda-waterdicht-doek-corradi-kubo

Corradi Kubo

Aluminium overkapping met glazen schuifwanden. 

Technische info

Why us

We help you design the outdoor life you want.

Dankzij constant onderzoek en een volledige visie van de buitenruimte, biedt Corradi persoonlijke oplossingen op maat, waarbij de Made in Italy stijl en elegantie wordt verenigd met het gebruik van materialen en innovatieve technologieën om te kunnen voldoen aan de eisen van buitenruimtes met betrekking tot functionaliteit en bestendigheid.

Gerelateerde producten

Contact

SUBSOLO, studio voor hedendaagse exterieure vormgeving.
Gespecialiseerd in ontwerp en realisatie van particuliere (stads)tuinen, (dak)terrassen en patio’s alsook openbare binnen- en buitenruimtes voor bedrijfsleven, horeca en stedelijke projecten.

Onze zorgvuldig samengestelde outdoor collectie welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

SUBSOLO biedt u de mogelijkheid als hoofdaannemer op te treden en alle taken van de ontwerpfase tot het opleveren van het project op zich te neme

Address

Kromme Elleboog 35
3012 VM Rotterdam

Subsolo Outdoor design studio

T: +31 (0)10 22 33 820 
info@subsolo.nl

Opening hours

Preferably by appointment
Mon – Fri    9AM – 5PM
Sat    9AM – 5PM

Special opening hours

On appointment in the evening