Corradi DESIGN ZONNEZEILEN OP MAAT

Design zonnezeilen of ook wel schaduwdoeken genoemd, volledig op maat. De diverse zonnezeilsystemen van Corradi zijn stormvast en kunnen toegepast worden als terrasoverkapping voor zowel horeca als particuliere buitenruimtes. 
De zonnezeilen of zonnedoeken zijn waterdicht en razendsnel in te klappen. 
 Indien u opzoek bent naar een bijzonder oprolbaar zonnedak met fraaie details en oog voor vormgeving dan is Corradi het merk bij uitstek.

 De design zonnezeilen of schaduwdoeken van Corradi kunnen volledig worden opgerold in enkele seconden door een gemotoriseerd of handmatig mechanisme.

De zonnezuifels zijn gemaakt van roestvrij staal en geanodiseerd aluminium. Het doek is harsgebonden Tempotest Star ® verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren of wit Dacron ®, in de nautische wereld alom gebruikt.

Het zeer lage onderhoudsniveau en de uitstekende weerstand tegen atmosferische omstandigheden, zout en slijtage, maken de zonnezeilsystemen een originele en effectieve oplossing in vele contexten, zowel voor commerciële doeleinden als particuliere woningen.

Maestrale is een vrijstaand zonnescherm met 4 palen van roestvrijstaal. Structuur en zeilen kunnen vierkant, rechthoekig of ruitvormig zijn, met hoeken van 90 °. De palen zijn elektrolytisch gepolijst roestvrijstaal met een spiegelende afwerking voor een hoge weerstand tegen corrosie en atmosferische middelen.

De Dacron®-zeilen kunnen worden geopend en gesloten dankzij de motor in de rolbuis, die gemakkelijk kan worden bediend met de afstandsbediening of handmatig in geval van een electrastoring.

corradi-professionele-zonnezeilen-op-maat
Maestrale zonnezeil vrijstaand of muurbevestiging in diverse vierkant, rechthoekig of driehoek

Defense is een nautisch schaduwzeil verkrijgbaar in een vrijstaande en aan de wand gemonteerde versie. Gemaakt van roestvrijstaal en uitgerust met een instelbaar zeil.

De vrijstaande versie van het zeil kan 360 ° worden gedraaid, de wandversie 90 °.

In beide versies is het standaarddoek gemaakt van Dacron®, een geweven polyester van nautische oorsprong (onderworpen aan een beschermende behandeling tegen UV-stralen) met horizontale panelen voor strakke lijnen.

De nautische wereld en Defense zijn één en hetzelfde. Structuur, materialen, afwerking, ontwerp: vanuit zee hebben we de technologie geleend die op zeilboten wordt gebruikt om de perfecte schaduw te creëren voor elke buitenruimte.

design-elektrische-waterdichte-parasol-corradi-defense
Defense elektrisch oprolbaar zonnezeil met optioneel RVS voet

Scirocco is een op maat gemaakt zeil, in staat om oppervlakken tot 70 m2 te verduisteren. De structuur is uitgerust met een enkele driehoekvormig zeil of een dubbele in een onregelmatige vorm. Scirocco wordt op bestelling geproduceerd om te voldoen aan specifieke ontwerpbehoeften. Belangrijk zijn de afmetingen van de structuur / het zeil en de hoeken die verschillende amplitudes kunnen hebben.

luxe-vrijhangend-waterdicht-zonnezeil-op-maat-corradi
Scirocco zonnezeil muurbevestiging met RVS staanders
Contact.
Address

Kromme Elleboog 35
3012 VM Rotterdam

Subsolo Outdoor design studio

T: +31 (0)10 22 33 820 
info@subsolo.nl

Opening hours

Preferably by appointment
Wed– Fri    10AM – 5PM
Sat  10AM – 5PM

Special opening hours

On appointment in the evening