Corradi Millenium elegantie en luxe

corradi-millenium-design-aluminium-terrasoverkapping-op-maat

Corradi Millenium

Bronzo gelakt aluminium afwerking, wit elektrisch trapezium schuifdoek

De aluminium terrasoverkapping met LED-verlichting in de staanders

Laat u verrassen door de nieuwste generatie van de Millenium ® Celeb producten die zijn verkregen dankzij een brede waaier van standaard accessoires , geen extra’s maar onderscheidende elementen die dit Corradi Pergotenda maken ® een ware uitdrukking van “Een betoverend ontwerp”, om ruimte te geven aan uw tijd , met veel nieuwe ontwikkelingen.

De mogelijkheid om warm wit licht op de staanders, geleiders of balken te kunnen combineren met houten elementen, maakt Celeb buitengewoon aantrekkelijk. En echte durfals kunnen kiezen voor gepersonaliseerde staanders van meerkleurig of verchroomd aluminium

corradi millenium celeb terrasoverkapping met screens
aluminium terrasoverkapping met verlichting in staanders polen

Waarom de keuze voor de Millenium Celeb

De maximale grootte van de enkele module van Pergotenda ® Millenium ® Celeb bereikt 500 x 685 cm, maar het is de verlichting die het verschil maakt. In feite, in het nieuwe 2018-product, zijn de buitenlichten geïntegreerd in de voorste stijlen en bovenste geleiders, terwijl de interne lampen zich aan de voor- en zijbalk bevinden, voor een echte eindeloze buitenomgeving.

Mooie kenmerken Millenium

Onder de andere unieke kenmerken van Millenium ® Celeb niet alleen LED’s, maar ook:

  • mogelijkheid om houten afwerkingen te gebruiken in een fascinerend materiaalspel
  • filter- en verdonkerschermen die frontaal zijn geïntegreerd en speciaal zijn ontworpen voor het product
  • Mogelijkheid van dubbele afscherming rondom de gehele omtrek (gelijktijdige bescherming tegen weersinvloeden dankzij glazen schuifdeuren en zonlicht dankzij verticale schermen) plexiglasgevel.

Daarnaast is Millenium ® Celeb beschikbaar van 2 tot 4 geleiders, als een aluminiumpergola, in een hellende versie, terwijl waterdichtheid wordt gegarandeerd door de technische oplossingen die al zijn geleverd voor andere producten in het Pergotenda ® -programma, inclusief de goot, een exclusief Corradi-patent.

lees meer
design aluminium terrasoverkapping met inschuifbaar dak corradi millenium pergotenda

Corradi Exyl

Vlakke uitvoering met ingetrokken elektrisch doek

Een terrasoverkapping met diverse variaties

De staanders hebben een afmeting van 12 x 15 cm, terwijl de afmeting van de voorbalk varieert naar aanleiding van de gekozen configuratie:

  • 12 x 25 cm met screens die volledig in de voorkant zijn geïntegreer
  • 12 x 12 cm met glazen panelen, Aura of zonder screens
  • 12 x 16 cm wanneer u kiest voor deels geïntegreerde screens (waarvan uitsluitend het eindstuk zichtbaar is) en zonder verlichting in het profiel

Tot een maximale uitval van 400 cm en/of een maximale breedte van 450 cm is de voorbalk echter niet nodig, waardoor Celeb een extreem strakke lijn krijgt. In de voor- en zijbalk van 12 x 25 cm kan ledverlichting worden geïntegreerd, ook aan de binnenkant van de structuur, waardoor een spel van warm wit licht resulteert in een groot effect.

De buitenverlichting (op staanders en geleiders) en binnenverlichting (op de voor- en zijbalk) kunnen apart worden gekozen.

moderne terrasoverkapping met schuifdoek horeca op maat corradi

Technische info

Why us

We help you design the outdoor life you want.

Dankzij constant onderzoek en een volledige visie van de buitenruimte, biedt Corradi persoonlijke oplossingen op maat, waarbij de Made in Italy stijl en elegantie wordt verenigd met het gebruik van materialen en innovatieve technologieën om te kunnen voldoen aan de eisen van buitenruimtes met betrekking tot functionaliteit en bestendigheid.

Gerelateerde producten