Corradi Exyl minimalistische aluminium terrasoverkapping

minimalistische design terrasoverkapping met schuifdoek op maat corradi exyl

Corradi Exyl

Aluminium afwerking, wit elektrisch trapezium schuifdoek

De aluminium terrasoverkapping voor grote oppervlakken

Lineair ontworpen terrasoverkapping, Bij mooi weer heeft u de mogelijkheid om het dak volledig elektrisch verstelbaar te openen. Een gestroomlijnde structuur, materialen met hoge kwaliteitsnormen: kleine details maken het direct herkenbaar Corradi Pergotenda Exyl.

luxe strakke aluminium terrasoverkapping op maat corradi dealer

Detail aluminium staanders

Antraciet aluminium afwerking, wit elektrisch schuifdoek met LED-verlichting.

Minimalisme is een bewust platte en essentiële stijl die met het adjectief minimal tot uitdrukking komt in kunst, muziek, mode en design, vanaf de jaren vijftig.

Corradi-producten zijn altijd minimalistisch, elegant, schoon en zoeken de schoonheid van de ruimte om te leven in het aftrekken van alles wat overbodig is, zonder de emotie op te offeren.

Pergotenda ® Exyl is de zelfdragende aluminium pergola die dit vermogen tot synthese het beste beschrijft, een perfecte samensmelting tussen minimalisme en bruikbaarheid.

 

aluminium_design_terrasoverkapping_met_schuifdoek_corradi_exyl

Corradi Exyl

Overkapping met elektrisch doek

aluminium_vlakke_overkapping_minimalistisch_Corradi_exyl

Detail schuifdak

Antraciet aluminium afwerking met LED-verlichting

Architectonisch strak design

De Pergotenda Exyl is uitgevoerd in aluminium en verkrijgaar in een vrijstaande versie, alsook een muurbevestiging. Deze pergola is enkel beschikbaar in een vlakke uitvoering.
Het minimalistische ontwerp is het kenmerk dat het succes ervan bepaalt: een strak en licht systeem zonder screens. Deze overkapping is vergelijkbaar met de Eteria overkapping met kantelbare lamellen, voor een praktisch en handig buitengebruik, uiterst functioneel.

In de vrijstaande versie heeft Pergotenda ® Exyl structurele stalen pilaren, een materiaal dat zowel licht als robuust is, voor een betere mechanische sterkte, waardoor het solide en compact is, voor een omgeving waarin je je veilig en vrij voelt, altijd op je gemak. Het standaardweefsel is los en laat het water naar de grond stromen, zelfs als er geen helling is, terwijl de mechanische beweging aan het zicht wordt onttrokken omdat het in de balk is geplaatst met een innovatief aluminiumprofiel, voor een openlijk minimalistisch ontwerp en trendy.

Maatwerk terrasoverkapping

Er zijn ook voor dit model Pergotenda Corradi , de aanpassingsmogelijkheden . Van de maatregelen die het mogelijk maken om een ​​maximum van 1050 x 600 cm per enkele module te bereiken, tot de configuratie van de plaat, die kan worden uitgerekt met afstandhouders of trapeziumvormig, met de afvoer van continu of afwisselend regenwater, eenzijdig of dubbelzijdig. Ten slotte kunt u ervoor kiezen om de handmatige beweging in te voeren in de afmetingen 350 x 600 cm en 700 x 600 cm, zowel in de vrijstaande versie als in de bijgevoegde versie.

Kleurmogelijkheden

Wat betreft de kleuren, de structuur, het beschermend dak, de dakrand en de geleiders zijn verkrijgbaar in een gevarieerd kleurenpalet dat varieert van donkere tinten, zoals bruin, donkergrijs en zwart Nacht, tot felle tinten zoals ivoor en wit plus, dat uw buiten een kostbaar en elegant licht geeft. U kunt ook kiezen tussen speciale RAL, waarmee u uw ideale omgeving kunt creëren, omdat we aan al uw wensen willen voldoen, met een ontwerp dat kan bewegen en ruimte geeft aan uw tijd.

lees meer
design_vlakke_terrasoverkapping_aluminium_corradi_exyl

Corradi Exyl

Vlakke uitvoering met ingetrokken elektrisch doek

Vrijstaande aluminium pergola systeem

Exyl is een pergola met een elektrisch schuifdak ontworpen voor degenen die houden architectuur met een minimalistische inslag. Exyl is een terrasoverkapping met een sober, ingetogen karakter. Het strakke lijnenspel en de vorm zorgen voor de perfecte afronding van uw outdoor beleving.

Corradi-ontwerp heeft zijn eigen kracht in reiniging en essentialiteit en onderscheidt zich doordat het functionaliteit en prestaties weet te garanderen met een esthetiek waarin de technische componenten, zoals schroeven of afdekkappen, vaak niet zichtbaar zijn.

Een concreet voorbeeld? Pergotenda ® Exyl: eenvoudige architectuur, maar met karakter, essentiële en strakke lijnen.

Technische info

Why us

We help you design the outdoor life you want.

Dankzij constant onderzoek en een volledige visie van de buitenruimte, biedt Corradi persoonlijke oplossingen op maat, waarbij de Made in Italy stijl en elegantie wordt verenigd met het gebruik van materialen en innovatieve technologieën om te kunnen voldoen aan de eisen van buitenruimtes met betrekking tot functionaliteit en bestendigheid.

Gerelateerde producten

Contact

SUBSOLO, studio voor hedendaagse exterieure vormgeving.
Gespecialiseerd in ontwerp en realisatie van particuliere (stads)tuinen, (dak)terrassen en patio’s alsook openbare binnen- en buitenruimtes voor bedrijfsleven, horeca en stedelijke projecten.

Onze zorgvuldig samengestelde outdoor collectie welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

SUBSOLO biedt u de mogelijkheid als hoofdaannemer op te treden en alle taken van de ontwerpfase tot het opleveren van het project op zich te neme

Address

Kromme Elleboog 35
3012 VM Rotterdam

Subsolo Outdoor design studio

T: +31 (0)10 22 33 820 
info@subsolo.nl

Opening hours

Preferably by appointment
Mon – Fri    9AM – 5PM
Sat    9AM – 5PM

Special opening hours

On appointment in the evening