Corradi Pergotena Twin tijdloze klassieker

luxe_terrasoverkapping_hout_corradi_twin

Corradi Pergotenda Twin

Houten afwerking met vlak inschuifbaar waterdicht doek

De houten terrasoverkapping voor tijdloos design

De Pergotenda ® Twin is een houten pergola die, dankzij het moderne ontwerp, de meest specifieke contexten verbetert. 

De terrasoverkapping is gewijd aan liefhebbers van design, maar  de warmte van een klassiek materiaal, zoals hout niet willen opgeven.

Twin 4 is een op maat gemaakt uitschuifbaar systeem dat bescherming biedt tegen zon en regen. Dit systeem, dat aan een dragende muur wordt bevestigd, bestaat uit een structuur in gelamelleerd hout en een accordeonsgewijs opplooibaar doek.
Pergotenda ® Twin met zijn strakke vormgeving integreert perfect met de meest uiteenlopende omgeving, mede dankzij de keuzemogelijkheid om de structuur in meer dan 200 RAL-kleuren ® te schilderen.

Pergotenda-systemen zijn op maat gemaakt, ontworpen en vervaardigd met als voornaamste doel het maken van een stijlvolle en gezellige buitenruimte en dit zelfs in de meest moeilijke weersomstandigheden van zon, regen of sterke wind.

landelijke-houten-terrasoverkapping-detail-schuifdoek-corradi-twin

Waarom Twin? In het Engels betekent het tweeling en het is geen toeval. Pergotenda ® Twin presenteert zelfs profielen die in perfecte esthetische continuïteit zijn gekoppeld aan de steunbalken. Ideale tweeling, zoals architectuur en design, zoals ruimte en tijd, als natuur en techniek.

Bovendien geeft de specifieke groef van de pilaren, de structuur een aantrekkelijke en originele lijn, terwijl ze uiterst functioneel en praktisch blijft, omdat het regenwater gemakkelijk laat stromen, zonder uw ontspannende momenten buitenshuis te verstoren. In de hellende versie van Pergotenda ® Twin kunt u een intieme ruimte creëren dankzij de mogelijkheid om zijdelingse sluitingen aan te brengen, zoals de schuiframen, voor transparantie en bescherming in één oplossing.

design_terrasoverkapping_hout_corradi_twin

Corradi Pergotenda 100

Wit gelakt houten vrijstaande terrasoverkapping bij zwembad

Het kiezen van een Pergotenda® van Corradi betekent waardering voor de veelzijdigheid en het vermogen om te harmoniseren met elke omgeving van dit product, in vergelijking met de drie bioklimatologische modellen, is de pergola, meer geschikt voor ruimtes die zijn blootgesteld aan de zon, die beschermen tegen schadelijke UV-stralen en toelaten om licht en schaduw via het stoffen verschuifbare dak aan te passen.

Lineaire harmonie, gegarandeerd effect, voor deze houten wandbevestiging pergola, waarbij elk detail is ontworpen om uw leefruimte elegant te maken.

Technische info

Why us

We help you design the outdoor life you want.

Dankzij constant onderzoek en een volledige visie van de buitenruimte, biedt Corradi persoonlijke oplossingen op maat, waarbij de Made in Italy stijl en elegantie wordt verenigd met het gebruik van materialen en innovatieve technologieën om te kunnen voldoen aan de eisen van buitenruimtes met betrekking tot functionaliteit en bestendigheid.

Gerelateerde producten

Corradi

Pergotenda 100

Corradi

Pergotenda arko

Corradi

Twin

Corradi

Twin

Corradi

Pergotenda 120

Corradi

Pergotenda 45

Contact

SUBSOLO, studio voor hedendaagse exterieure vormgeving.
Gespecialiseerd in ontwerp en realisatie van particuliere (stads)tuinen, (dak)terrassen en patio’s alsook openbare binnen- en buitenruimtes voor bedrijfsleven, horeca en stedelijke projecten.

Onze zorgvuldig samengestelde outdoor collectie welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

SUBSOLO biedt u de mogelijkheid als hoofdaannemer op te treden en alle taken van de ontwerpfase tot het opleveren van het project op zich te neme

Address

Kromme Elleboog 35
3012 VM Rotterdam

Subsolo Outdoor design studio

T: +31 (0)10 22 33 820 
info@subsolo.nl

Opening hours

Preferably by appointment
Mon – Fri    9AM – 5PM
Sat    9AM – 5PM

Special opening hours

On appointment in the evening