luxe houten terrasoverkapping op maat met waterdicht schuifdoek corradi

Corradi houten overkappingen

Harmonieus lijnenspel. Deze fraaie exclusieve overkappingen van het Italiaanse merk Corradi zijn een ware toevoeging voor uw leef- of werkomgeving. 

De houten terrasoverkappingen van Corradi hebben bij voorkeur een zo rank mogelijke constructie in combinatie met een opvouwbaar doek. Het Eclissi doek is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en sluit het terras aan de bovenkant perfect af.
Dit drielaagse polyester doek met pvc-coating is tevens brandvertragend, UV-bestendig, vuilwerend en 100% waterdicht. Het kan met een hogedrukspuit schoongemaakt worden.

Dankzij de gelagerde loopwagens in de geleiders kan het mobiele terrasdak naar believen worden geopend en gesloten.

Lineaire harmonie. De TWIN houten pergola maakt gebruik van klassiek hout, maar heeft een eigentijds design. Met een bewezen nut in de loop van de tijd is de TWIN pergola de ideale oplossing voor elke hoek van het huis die een dergelijke fitting vereist. Het intrekbare dak van de pergola bestaat uit het Eclissi-materiaal – met het beste brandcertificaat – en vormt een perfecte aanvulling op het TWIN-ontwerp. Verankerd op een ondersteunende muur, past de pergola perfect waar u maar wilt.

Overgankelijk klassiek.
De Pergotenda 45 is een klassieker in het Corradi assortiment; de eerste Pergotenda die ontwikkeld werd in de historie van Corradi. Dit type pergola is de definitie van elegantie en goede smaak, die zich aanpast aan elke bestaande architectuur. Het intrekbare doek is gemaakt van Eclissi-materiaal – volledig waterdicht en met de beste bescherming tegen diverse weersomstandigheden.

Ideaal voor restaurants die optimaal willen profiteren van de buitenruimte, de Pergotenda® 60  pergola is opmerkelijk, zowel in elegantie, maar vooral door het hulpprogramma. Het is op de muur gemonteerd en heeft het grote voordeel dat het grote oppervlakken van schaduw kan voorzien zonder het gevoel van scheiding tussen het interieur en de buitenruimte te creëren. Het perfecte voorbeeld van een pergola met schuifdoek die perfect in het landschap integreert, privé of openbaar.

Een elegante en originele oplossing, Pergotenda 100, is het juiste antwoord op de vraag: welk alternatief vinden we voor klassieke patio’s? Het unieke ontwerp, de warmte van het hout en de uitstekende structurele sterkte geven de eigenaar een gevoel van uitmuntendheid. Pergotenda 100 voldoet aan de meest veeleisende smaken in de materie en garandeert tevens de veiligheid van Eclissi-materiaal – uniek in termen van zonwering. Ongetwijfeld een veilige investering in uw comfort!

Natuurlijk romantisch.
De Pergotenda 120-pergola is ideaal voor het opzetten van een intieme ruimte en, tegelijkertijd, exclusief waar u maar wilt. Het grote voordeel van de pergola Pergotenda 120 is dat deze grote oppervlakken kan afdekken zonder tussenliggende pilaren. Zo’n accessoire zou de waarde van uw eigendom, de exclusieve lucht, het comfort en de intimiteit die het biedt enorm vergroten.

Uniek op de markt, Corradi Arko pergola, met een intrekbaar schuifdak, is op maat gemaakt van Noors grenenhout, gelaagd en geautoclaveerd, gebogen voor een spectaculair ontwerp en verankering op de console tot 4 meter. De maximale opening tussen de bogen is 4 meter en een pergola kan tot 12 meter breed zijn. Het intrekbare dak kan handmatig of elektrisch worden bediend met een afstandsbediening en kan optioneel een beweegbare dakgoot hebben om regenwater en ingebouwde ledverlichting mee te nemen. Het vervangt met succes de standaard soortgelijke in de markt aanwezige modellen, omdat het een innovatief product is met de volgende voordelen: het is volledig waterdicht, biedt uitstekende bescherming tegen zon en UV en de windweerstand is aanzienlijk hoger.