Corradi b-space design terrasoverkapping

maatwerk-terrasoverkapping-terras-aluminium-horeca-corradi-bspace

Corradi B-space

Antraciet aluminium afwerking, wit elektrisch schuifdoek

De release van Corradi Pergotenda ® collectie is B-space, de eerste Corradi terrasoverkapping met een projectie van 9 m.
Bijzonder geschikt voor de overkapping van grote terrassen zoals horecaterrassen.

design terrasoverkapping antraciet waterdicht schuifdoek corradi b-space

Corradi B-space

Antraciet aluminium afwerking, wit elektrisch schuifdoek met LED-verlichting.

Voordelen

Mogelijkheid om de totale capaciteit van de kamer te vergroten en een exclusief ontwerp aan de buitenruimte toe te voegen, waardoor het nuttiger en aangenamer wordt voor klanten die zich kunnen beschermen tegen regen en ongunstige omstandigheden zonder aan comfort in te boeten.

Bovendien kunnen degenen die voor de externe ruimte van hun locatie op Corradi vertrouwen, rekenen op 40 jaar ervaring die het mogelijk maakt om volledige ondersteuning te bieden, van voorverkoop tot montage, en zelfs hulp bij financiering

Corradi B-space

Overkapping met elektrisch doek

luxe italiaanse terrasoverkapping op maat met LED verlichting corradi b space

Corradi B-space

Antraciet aluminium afwerking met LED-verlichting

Gemaakt van aluminium en verankerd aan een steunmuur, kan B-Space een vlak of schuin canvas hebben, volledig open aan de zijkanten voor maximale vrijheid en een geweldige uitstraling, maar ook gepersonaliseerd door het toevoegen van screens , keuze tussen glazen schuifdeuren of filtering of transparante verticale bescherming, afhankelijk van de omgeving die u wilt creëren.

® B-Space, een constructie met gemotoriseerde beweging en los gordijn standaard , maar met veel aanpassingsmogelijkheden: van het plaatsen van perimeter-sluitingen tot de LED’s die kunnen worden geïntegreerd , om unieke omgevingen te creëren, in lijn met de ervaring die u aan gasten of klanten wilt bieden. En waarom niet, zelfs voor jezelf.

 In de platte versie kan de plaat trapeziumvrij worden gekozen, voor wie houdt van verfijnd ontwerp of uitgerekt met afstandhouders, geschikt voor elke context, maar met de mogelijkheid van continue of alternatieve eenzijdige, eenzijdige of tweezijdige afvoer. Het hellende model is daarentegen verkrijgbaar met de gestrekte plaat en optionele voorranden.

 Kleuren? Corradi biedt ook een breed scala aan tinten voor Pergotenda ® B-Space , van Cor 10, met een gemêleerde textuur, tot de meer klassieke geverfde kleuren, zoals wit, ivoor, grijs of zwart Night. Ten slotte de mogelijkheid van speciale RAL op aanvraag, voor een ruimte die een manier van leven uitdrukt. Schoonheid om te leven.

 Pergotenda ® B-Space: ruimte en tijd voor uw buitenwonderland

lees meer
corradi b-space aluminum terrasoverkapping op maat met schuifdoek

Corradi B-space

Vlakke uitvoering met ingetrokken elektrisch doek

horeca terrasoverkapping met glazen zijpanelen corradi b-space

Corradi B-space

Wit aluminium afwerking met schuivende glazen panelen

Technische info

Why us

We help you design the outdoor life you want.

Dankzij constant onderzoek en een volledige visie van de buitenruimte, biedt Corradi persoonlijke oplossingen op maat, waarbij de Made in Italy stijl en elegantie wordt verenigd met het gebruik van materialen en innovatieve technologieën om te kunnen voldoen aan de eisen van buitenruimtes met betrekking tot functionaliteit en bestendigheid.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Contact.
Address

Kromme Elleboog 35
3012 VM Rotterdam

Subsolo Outdoor design studio

T: +31 (0)10 22 33 820 
info@subsolo.nl

Opening hours

Preferably by appointment
Wed– Fri    10AM – 5PM
Sat  10AM – 5PM

Special opening hours

On appointment in the evening