design horeca terrasoverkapping met lamellen dak kantelbaar en glazen wanden. 100% waterdicht

Maatwerk terrasoverkappingen voor horeca en publieke ruimtes

Subsolo Outdoor Designers is gespecialiseerd in ontwerp en uitvoering van modern vormgegeven design horeca terrasoverkappingen, zowel schuifbare alsmede vaste systemen.
De Pergotenda Terrasoverkappingen van Corradi staan synoniem voor innovatieve oplossingen, die een gezond en comfortabel binnenklimaat garanderen het gehele jaar door. De aluminium overkappingen en zonwering laten het toe een unieke en stijlvolle plek te creëren voor uw horeca-terrasruimte.
Met de huidige wetgeving omtrent het rookverbod is een terrasoverkapping bij uitstek een middel uw klanten een alternatieve ruimte te bieden.

Corradi Maestro pergotenda  met gebogen baleinen. 

Een op de toekomst gericht, innovatief en veelzijdig product dat een unieke en vooruitstrevende oplossing biedt voor wie in stijl van het buitenleven wil genieten.

Corradi heeft de Maestro ontwikkeld door naar de markt te luisteren en met inachtneming van hun historische waarden: ervaring, Italiaans design, innovatie en emotie.

Corradi is de geknipte producent om de beste oplossing te vinden voor uw zaak.

Subsolo Outdoor Design  zorgt voor alles: van ontwerp in harmonie met de bestaande architectuur tot het in productie stellen en de installatie.
Kies Corradi om meer winst te halen uit uw terras, elk seizoen van Het jaar.

Uit marktonderzoek blijkt dat:

 • Horecazaken die hun terras benutten, hun omzet zien toenemen met gemiddeld 30 procent.
 • De investering binnen het half jaar al terugverdiend is.

Er zijn oneindig veel mogelijkheden om uw buitenruimtes te overkappen: u k kiezen uit het volledige productassortiment van Corradi, waarvan sommige modellen uitermate geschikt zijn voor commerciële toepassingen zoals de Corradi B-space met een uitval van 9m. 

Bovendien stellen wij niet alleen onze ervaring met buiteninrichting tot uw beschikking, maar ook de mogelijkheid van financiële partners die u kunnen begeleiden bij de financiering van uw project.

Een waterdichte horizontale schuifbare terrasoverkapping die vrijwel in iedere situatie geplaatst kan worden. Zeer geschikt voor grote terrassen en eenvoudig uit te breiden naar een gesloten winterteras d.m.v. onze volglas schuifwanden.
Corradi B-Space

Een installatie van Corradi biedt u niets dan voordelen

De mogelijkheden voor een op maat gemaakte terrasoverkapping zijn uitgebreid: Pergotenda® is een door Corradi gepatenteerd vouwdak dat een gezellige sfeer creeërt voor uw klanten. Met één druk op de afstandsbediening opent en sluit u het dak en eventuele screens aan de zijkanten. Ideaal voor bars, restaurants en hotels.

 • om de totale capaciteit van uw zaak te vergroten.
 • om de kwaliteit van uw service te verbeteren.
 • om uw terras het hele jaar door comfortabel te maken.
 • om uw totaal beschikbare plaats beter in te delen.
 • om uw terras meer vorm te geven en functioneler te maken.
 • om ongebruikte ruimte te benutten en op te waarderen.
 • om uw terras beter af te schermen of extra privacy te bieden.
 • om u te onderscheiden van uw concurrenten.
 • om uw klanten te beschermen tegen regen en andere weersinvloeden. alle Corradi producten zijn zon-, water- en windbestendig.
 • om uw omzet te doen stijgen met een oplossing op maat van uw zaak, bedacht en uitgevoerd door een horecaspecialist
Lees meer
Corradi Palladia met screens

De lamellendaken van Corradi zijn structuren van aluminium, voorzien van een dak met zonnewerende lamellen die orienteerbaar zijn met behulp van afstandsbediening of in sommige gevallen handmatig. Dankzij de rotatie van de lamellen kan een zeer comfortabele omgeving gecreëerd worden in elk seizoen, omdat u afhankelijk van de invalshoek zelf de mate van zonlicht en natuurlijke ventilatie in de onderliggende ruimte kunt bepalen, en dus de temperatuur kunt regelen.

Er wordt een overdekte buitenruimte gecreëerd om er het gehele jaar door van te kunnen genieten. U bent beschermd tegen regen dankzij geïntegreerde watergeleidingskanalen die de neerslag afvoeren. Optioneel zijn de zijelementen die een extra bescherming of privacy bieden. Een lamellendak van Corradi kan aan de gevel geplaatst worden, vrijstaand of geïntegreerd in een bestaande constructie

moderne horeca terrasoverkapping met kantelbare lamellen corradi maestro
Corradi Maestro met kantelbare lamellen en glazen schuifwanden

De terrasoverkappingen van Corradi zijn 100% waterdicht. Corradi ’s ervaring heeft de Pergotenda® gecreëerd, het gepatenteerde intrekbare afdeksysteem dat innovatieve , cutting-edge materialen , technologie en design combineert.  Aluminium of hout, waarbij de laatste verkrijgbaar is in meer dan 200 kleuren, verankert aan een muur of op zichzelf staand, plat of schuinaflopend, met de buitenzijden open of gesloten met windvaste screens Ermetika®  of glazen schuifdeuren.
De maximale afmetingen van een pergotenda element bereikt 13m breed waarbij de uitval voor bepaalde systemen 9m is.

Zwembadoverkappingen

De Pergotenda Terrasoverkappingen van Corradi staan synoniem voor innovatieve oplossingen, die een gezond en comfortabel binnenklimaat garanderen het gehele jaar door. De aluminium overkappingen en zonwering laten het toe een unieke en stijlvolle plek te creëren voor uw zwembadoverkapping.

De Corradi schaduwzeilen zijn ontstaan uit een grondige kennis van de nautische wereld.

Door de zeiltechnologie te combineren metmaterialen die op zee worden gebruikt, zijn deze producten optimaal bestand tegen verwering, zout en slijtage.

In slechts enkele seconden elektrisch of manueel oprolbaar, zijn de Corradi zonnezeilen opgebouwd uit roestvrij staal, geanodiseerd aluminium en Dacron® doek. Dit polyester doek wordt omwille van zijn optimale vormvastheid in de nautische wereld erg gewaardeerd.

Accessoires en afsluitingen

Een buitenruimte creëren waar u diverse maanden per jaar in kunt doorbrengen: voor Corradi is dit geen uitdaging, maar iets wat we al 40 jaar dagelijks doen. De afsluitbare zijkanten van de Pergotenda® en lamellendaken, zijn net als de houten of keramische vloeren, de lampen en de accessoires belangrijke elementen, en niet simpelweg alleen maar details. Wij hebben een ruim scala aan afsluitingen om te kunnen voldoen aan uw persoonlijke smaak en wensen op vlak van privacy, bescherming en transmissie van licht en lucht, terwijl het geheel steeds in harmonie met de buitenruimte blijft.

Waarom de keuze voor Corradi

Corradi is de ontwikkelaar en bedenker van het Pergotenda systeem welke veelvuldig gekopieerd wordt.

 • De loopwagens (waar het doek aan hangt) zijn 6 gelagerd (i.p.v. 4) volledig in RVS. Dit om de torsiebewegingen op te vangen.
 • Geen PVC kliksysteem als ophanging : Corradi pergotenda kan een grote belasting aan !Bijvoorbeeld een pak sneeuw dat van het dak schuift op de pergotenda zou door een click systeem niet opgevangen kunnen worden.
 • Aandrijving d.m.v. een tandriem voorzien van verschillende staaldraden en niet d.m.v.van een kettingsysteem dat jaarlijks een smering vraagt. Breekpunt op 894 Kg.
 • Testen zijn gebeurd op het systeem en tonen aan dat deze 589 N/m2 (ongeveer 60kg) aan kunnen en behoudt volledig het goed functioneren van het systeem.Deze waarde is 4,5 maal hoger dan opgelegd wordt door de Europese wetgeving van de EN 13561 (klasse 3 – 132 N / mq)
 • Het doek is uitgevoerd in een polyester stof. De PVC-laag aan beide zijden is brandvertragend (brandreactie klasse 2. Het doek wordt uit 1 geheel voorzien : 100% waterdichtheid (geen panden)Normaliter hoeft een doek nimmer vervangen te worden. Indien er een beschadigingin het doek zou komen (vandalenstreken, dakpan, bliksem,…..) is het aanbevolen het gehele doek te vervangen om kleurverschillen tussen de panden te vermijden.
 • 100% waterdichtheidsgarantie zijdelings tussen doek en geleider : ANTIDROP-systeem (gepatenteerd).
 • Geen doorhanging van het doek.
 • Alle onderdelen zijn uitgevoerd in RVS niet in aluminium steunen.
 • Mobiele goot i.p.v. een vaste goot vooraan (indien gewenst) : minimaal zicht aan constructiemet automatisch afvoer in de steunpalen.
 • Een motor die op dynamische kracht het doek zeer krachtig opspant !Deze motor is uniek gezien hij zelf de spanning van het doek regelt.
 • Domotica : Radio, geur, licht, bleuthooth en Iphone verbinding.
Lees meer
Get inspired.
Contact.
Address

Kromme Elleboog 35
3012 VM Rotterdam

Subsolo Outdoor design studio

T: +31 (0)10 22 33 820 
info@subsolo.nl

Opening hours

Preferably by appointment
Wed– Fri    10AM – 5PM
Sat  10AM – 5PM

Special opening hours

On appointment in the evening