Gandia Blasco Flat Sillon

De Flat Sillon van GANDIA BLASCO is een comfortabele eenzitsbank, fauteuil uitgevoerd in thermo-gelakte aluminium profielen (wit/brons) en polyethyleen. Polyurethaan schuimrubber met visco-elastische toplaag, waterafstotend. Mat en 2 kussens in prijs in

Product Gandia Blasco Flat Sillon Categorieën ,

Bel 010 2233820 of mail naar info@subsolo.nl voor een vrijblijvend (bouwtechnisch) advies of maak een afspraak (ook mogelijk buiten kantoortijden)
Wij werken landelijk.

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter

Design: Mario Ruiz

De Flat Sillon is een comfortabele eenzitsbank, fauteuil uitgevoerd in thermo-gelakte aluminium profielen  (wit/brons/zand) en polyethyleen.
Polyurethaan schuimrubber met viscoelastische toplaag, waterafstotend.
Mat en 2 kussens in prijs inbegrepen.

Kijk hier voor de verschillende uitvoeringen van de FLAT serie met de kleurconfigurator

De FLAT collectie was de winnaar van de 2008 DESIGN AWARD van Wallpaper Magazine in de categorie Best Outdoor Furniture.

  • Afmeting: 90x91x68h cm 
  • Levertijd: 4-6 weken
  • Levertijd: 6-8 weken.
  • Klik hier voor de mogelijke uitvoeringen en kleuren. Let op: kleurstalen zijn indicatief en kunnen afwijken van de actuele kleuren.
  • Gandia Blasco catalogus

Subsolo, de studio voor moderne outdoor vormgeving, biedt de exclusieve eigentijdse collectie van Gandia Blasco online aan.
Richt uw binnen- en buitenruimtes met stijl in en cre&eumler de moderne look waar dit merk zich uitstekend voor leent.

Het modulaire concept van Gandia Blasco FLAT design tuinmeubelen is een pleidooi voor haar veelzijdigheid.
Units kunnen naar wens op elkaar aangepast worden overeenkomstig de specifieke behoefte voor de buitenruimte.
Of u nu een kleine patio heeft die vraagt om een enkel stuk, een grotere tuin met zwembad waar ruimte is voor meerdere opstellingen, er is zeker een geweldige oplossing in deze grote moderne tuinmeubellijn.

Prijzen op aanvraag
Voor een persoonlijk outdoor advies of bespreking van een complete (buiten)verbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
SUBSOLO verzorgt samen met Noctum Projecten turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design en architectonische vormgeving onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.