B&B Italia Springtime Complements TST7 - BST

B&B ITALIA Springtime TST7 – BST. Creër rechthoekige en vierkante tafels door simpelweg de vaashouders om te zetten. De collectie SPRINGTIME bestaat uit o.a. accessoires, zoals een poef, kleine tafels en een geëmailleerd stalen brazier. DE collectie be

Product B&B Italia Springtime Complements TST7 - BST Category

Bel 010 2233820 of mail naar info@subsolo.nl voor een vrijblijvend (bouwtechnisch) advies of maak een afspraak (ook mogelijk buiten kantoortijden)
Wij werken landelijk.

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter

Design: Jean-Marie Massaud

Springtime Complements.
Cre&eumlr rechthoekige en vierkante tafels door simpelweg de vaashouders om te zetten.
De collectie SPRINGTIME bestaat uit o.a.  accessoires, zoals een poef, kleine tafels en een ge&eumlmailleerd stalen brazier.
DE collectie beoogt een consistent landschap, waarvan verfijning op basis van het gebruik  van wit gelakt aluminium frames, houders van roestvast staal en waterdicht textiel in drie tinten match met de fleece bekleding.

  • levertijd: 4-6 weken

Zie PDF voor technische informatie, afmetingen en kleuren. 
tech.spec.

Subsolo, de studio voor moderne outdoor vormgeving, biedt de exclusieve eigentijdse collectie van B&ampB Italia online aan.
Richt uw binnen- en buitenruimtes met stijl in en cre&eumler de moderne look waar dit merk zich uitstekend voor leent.

Of u nu een kleine patio heeft die vraagt om een enkel stuk, een grotere tuin met zwembad waar ruimte is voor meerdere opstellingen, er is zeker een geweldige oplossing in deze hedendaagse exclusieve Italiaanse tuinmeubellijn.

Voor een online prijsopgave of een bezoek aan onze studio kunt u hier contact met ons opnemen.
Wij werken op afspraak.