B&B Italia Springtime Sofa ST266_10A

B&B ITALIA Springtime Sofa ST266_10A De Springtime bank combineert comfort en rigiditeit in de dubbele uitvoering: met een diepte van 100 en 140 cm. Het tweede diepere model speelt in op het concept van de cabana, een soort van schaduw alkoof bedekt met l

Product B&B Italia Springtime Sofa ST266_10A Categorieën ,

Bel 010 2233820 of mail naar info@subsolo.nl voor een vrijblijvend (bouwtechnisch) advies of maak een afspraak (ook mogelijk buiten kantoortijden)
Wij werken landelijk.

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter

Design: Jean-Marie Massaud

De Springtime bank combineert comfort en rigiditeit in de dubbele uitvoering: met een diepte van 100 en 140 cm. Het tweede diepere model speelt in op het concept van de cabana, een soort van schaduw alkoof bedekt met licht polyester bekleding wat zorgt voor een zeer ontspannen en intieme
ruimte.
Alle Springtime meubels hebben een badstof zitting en rugbedekking in op elkaar afgestemde kleuren.
 
Daarnaast is er is de mogelijkheid van rechthoekige en vierkante tafels  vaashouders te cre&eumlren simpel door deze om te zetten.
De collectie SPRINGTIME bestaat uit o.a.  accessoires, zoals een poef, kleine tafels en een ge&eumlmailleerd stalen brazier.
De collectie beoogt een consistent landschap, waarvan verfijning op basis van het gebruik  van wit gelakt aluminium frames, houders van roestvast staal en waterdicht textiel in drie tinten match met de fleece bekleding.

  • levertijd: 4-6 weken

Zie PDF voor technische informatie, afmetingen en kleuren. 
tech.spec.

Subsolo, de studio voor moderne outdoor vormgeving, biedt de exclusieve eigentijdse collectie van B&ampB Italia online aan.
Richt uw binnen- en buitenruimtes met stijl in en cre&eumler de moderne look waar dit merk zich uitstekend voor leent.

Of u nu een kleine patio heeft die vraagt om een enkel stuk, een grotere tuin met zwembad waar ruimte is voor meerdere opstellingen, er is zeker een geweldige oplossing in deze hedendaagse exclusieve Italiaanse tuinmeubellijn.

Voor een online prijsopgave of een bezoek aan onze studio kunt u hier contact met ons opnemen.
Wij werken op afspraak.