B&B Italia Ravel Ottoman

B&B ITALIA Ravel Ottoman. Luxe poef in diverse uitvoeringen. Met Ravel vervolgt Patricia Urquiola haar onderzoek naar de gedetailleerde studie van geweven materialen, zoals deze reeds werd gepresenteerd met de CANASTA collectie. Het Ravel-zitsysteem is e

Product B&B Italia Ravel Ottoman Category

Bel 010 2233820 of mail naar info@subsolo.nl voor een vrijblijvend (bouwtechnisch) advies of maak een afspraak (ook mogelijk buiten kantoortijden)
Wij werken landelijk.

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter

Design: Patricia Urquiola

Ravel Ottoman. Luxe poef in diverse uitvoeringen.

Met Ravel vervolgt Patricia Urquiola haar onderzoek naar de gedetailleerde studie van geweven materialen, zoals deze reeds werd gepresenteerd met de CANASTA collectie.
Het Ravel-zitsysteem is een prachtige outdoor ontwerp welke beschikbaar is in een verscheidenheid aan configuraties en maten.
Geweven zitting in polyethyleen gekoppeld aan een basis in gegalvaniseerd staal afgewerkt in zwart of wit polyester poeder coating
Poef elementen kunnen worden gebruikt als intervallen tussen de stoelen of om diepte toe te voegen aan de banken.
Vervaardigd van weersbestendige materialen van topkwaliteit.

  • levertijd: 4-6 weken

Zie PDF voor technische informatie, afmetingen en kleuren. 
tech.spec.

Subsolo, de studio voor moderne outdoor vormgeving, biedt de exclusieve eigentijdse collectie van B&ampB Italia online aan.
Richt uw binnen- en buitenruimtes met stijl in en cre&eumler de moderne look waar dit merk zich uitstekend voor leent.
Of u nu een kleine patio heeft die vraagt om een enkel stuk, een grotere tuin met zwembad waar ruimte is voor meerdere opstellingen, er is zeker een geweldige oplossing in deze hedendaagse exclusieve Italiaanse tuinmeubellijn.

Prijzen op aanvraag
Voor een persoonlijk outdoor advies of bespreking van een complete (buiten)verbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
SUBSOLO verzorgt samen met Noctum Projecten turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design en architectonische vormgeving onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.