B&B Italia Crinoline chair with armrest C3P

B&B ITALIA Crinoline Crinoline C3P. Kleine ranke fauteuil met armleuning. Uitgevoerd in polyetheleen. Crinoline is het resultaat van Patricia Urquiola’s onderzoek naar driedimensionale structuren Zachte, gebogen curves verkrijgbaar in verschillende vor

Product B&B Italia Crinoline chair with armrest C3P Categorieën ,

Bel 010 2233820 of mail naar info@subsolo.nl voor een vrijblijvend (bouwtechnisch) advies of maak een afspraak (ook mogelijk buiten kantoortijden)
Wij werken landelijk.

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter

Design: Patricia Urquiola

Crinoline C3P. Kleine ranke fauteuil met armleuning.
Uitgevoerd in polyetheleen.

Crinoline is het resultaat van Patricia Urquiola&rsquos onderzoek naar driedimensionale structuren
Zachte, gebogen curves verkrijgbaar in verschillende vormen en hoogtes.
 
Keuze in 2 type afwerkingen:
Zwart-wit en zwart-brons polyethyleen weefsels of touw geschilderd in brons of gewoon naturel.
Er zijn verschillende onderstellen: in roestvrij staal of met een afwerking die ofwel gelijk is of contrasteert met de stoel. De kuipstoel wordt meer scenografisch met een poncho in natuurlijke kleuren, magenta of brons touw, gedrapeerd over de zitting van de stoel en over de rugleuning. Versies met roestvrij stalen frames hebben een ondersteunend frame in een geweven koord.

  • Levertijd: 4-6 weken.
  • Klik hier voor de mogelijke uitvoeringen en kleuren. Let op: kleurstalen zijn indicatief en kunnen afwijken van de actuele kleuren.
  • B&ampB Italia Outdoor catalogus

Subsolo de studio voor moderne outdoor vormgeving, biedt de exclusieve eigentijdse collectie van B&ampB Italia online aan.
Richt uw binnen- en buitenruimtes met stijl in en cre&eumler de moderne look waar dit merk zich uitstekend voor leent.

Of u nu een kleine patio heeft die vraagt om een enkel stuk, een grotere tuin met zwembad waar ruimte is voor meerdere opstellingen, er is zeker een geweldige oplossing in deze hedendaagse exclusieve Italiaanse tuinmeubellijn.

Prijzen op aanvraag
SUBSOLO verzorgt samen met Noctum Projecten turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design en architectonische vormgeving onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.