Corradi Maestrale stijlvol zonnezeil

luxe-waterdicht-elektrisch-zonnezeil-rvs-poten-corradi-maestrale

Corradi Maestrale

De roestvrij stalen en gepolijste masten bieden een hoge weerstand tegen corrosie en verwering

Luxe high-tech zonnezeil

De Maestrale is een vrijstaand zonnezeil op 4 roestvrijstalen masten. De zeilen kunnen een rechthoekige, vierkante of diamantvorm hebben met hoeken van 90°.
De roestvrijstalen en gepolijste masten bieden een hoge weerstand tegen corrosie en verwering.

De zeilen, uitgevoerd in Dacron®, openen en sluiten zich dankzij de in de rolas geïntegreerde motor en worden eenvoudig met behulp van een afstandsbediening bediend. Ingeval van een stroomstoring is er een noodhandbediening beschikbaar.

Tevens kan het zeil ook volledig manueel d.m.v. een handslinger worden op- en afgerold.

rvs-paal-zonnezeil-corradi-maestrale

Detail RVS staander

Vele configuraties

De Maestrale combineert met zijn 113 verschillende configuraties de voordelen van een standaard product met deze van een maatwerk product.

Dit maakt het mogelijk om op een correcte en eenvoudige manier een waaier aan oplossingen te bieden zonder beroep te moeten doen op een maatwerk product.

Windstoten en zonnezeil

Om het zeil te beschermen tegen hevige windstoten, is de gemotoriseerde Maestrale uitgerust met een windmeter die het doek automatisch zal sluiten bij te hevige wind.

De zeilen zijn geconfectioneerd in radiale banen om een maximale scheurweerstand en doekspanning te kunnen garanderen, wat een positief effect heeft op de prestaties van het product.

Belangrijke kenmerken zonnezeil

elektrisch-oprolbaar-zonnedoek-op-maat-italiaans-design

Om het zeil te beschermen tegen hevige windstoten, is de gemotoriseerde Maestrale uitgerust met een windmeter die het doek automatisch zal sluiten bij te hevige wind.

De zeilen zijn geconfectioneerd in radiale banen om een maximale scheurweerstand en doekspanning te kunnen garanderen, wat een positief effect heeft op de prestaties van het product.

Een belangrijke kenmerk van de Maestrale is de bediening. Het zeil wordt namelijk aangedreven door een in de rolas ingebouwde motor wat garant staat voor beperkte elektrische bekabeling, een homogene

beweging van de zeilen en een kleinere diameter van de rolas.

Het veersysteem dat het zeil de nodige spanning

geeft, bevindt zich in de masten. Het zeil zelf wordt op spanning gebracht met behulp van katrollen, evenzeer afkomstig van de zeilboten, bereikbaar via een opening in de masten. Daarnaast biedt het in de mast geïntegreerde veersysteem ook een veiligheidsvoordeel wanneer het zeil opwaait en neerslaat bij hevige wind.

waterdicht-vierkant-schaduwdoek-zonnezeil-corradi-maestrale

Corradi Maestrale

Rechthoekig zonnezeil

Technische info

kleuren-corradi-maestrale-zonnezeil
technische-info-corradi-maestrale-zonnezeil

Why us

We help you design the outdoor life you want.

Dankzij constant onderzoek en een volledige visie van de buitenruimte, biedt Corradi persoonlijke oplossingen op maat, waarbij de Made in Italy stijl en elegantie wordt verenigd met het gebruik van materialen en innovatieve technologieën om te kunnen voldoen aan de eisen van buitenruimtes met betrekking tot functionaliteit en bestendigheid.

Gerelateerde producten

Corradi

Pergotenda Maestrale

Corradi

Defense

Corradi

Scirocco

Contact

SUBSOLO, studio voor hedendaagse exterieure vormgeving.
Gespecialiseerd in ontwerp en realisatie van particuliere (stads)tuinen, (dak)terrassen en patio’s alsook openbare binnen- en buitenruimtes voor bedrijfsleven, horeca en stedelijke projecten.

Onze zorgvuldig samengestelde outdoor collectie welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

SUBSOLO biedt u de mogelijkheid als hoofdaannemer op te treden en alle taken van de ontwerpfase tot het opleveren van het project op zich te neme

Address

Kromme Elleboog 35
3012 VM Rotterdam

Subsolo Outdoor design studio

T: +31 (0)10 22 33 820 
info@subsolo.nl

Opening hours

Preferably by appointment
Mon – Fri    9AM – 5PM
Sat    9AM – 5PM

Special opening hours

On appointment in the evening