Gandia Blasco Docks Garden Pouf

Gandia Blasco’s tuinmeubelen serie DOCKS is uitgevoerd in geanodiseerd of thermisch gelakt aluminium. Een modulaire verzameling bestaande uit drie onderdelen die de mogelijkheid bieden een eindeloos aantal composities te ontwikkel

Product Gandia Blasco Docks Garden Pouf Categorieën ,

Bel 010 2233820 of mail naar info@subsolo.nl voor een vrijblijvend (bouwtechnisch) advies of maak een afspraak (ook mogelijk buiten kantoortijden)
Wij werken landelijk.

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter

Design: Romero Vallejo

DOCKS is een modulair , open en flexibele meubelcollectie die rekening houdt met het verband tussen de stukken en de interactie met het menselijk lichaam , wat resulteert in een eenduidig gevoel van evenwicht.
Kussens en supports worden geplaatst over een licht , stapelbaar en gemakkelijk te vervoeren aluminium structuur om meer complexe banken, bedden en loungeplekken te cre&eumlren.

Deze design tuinmeubelenserie is uitgevoerd in geanodiseerd of thermisch gelakt aluminium.
Een modulaire verzameling bestaande uit drie onderdelen die de mogelijkheid bieden een eindeloos aantal composities te ontwikkelen: poefs, bedden, banken in vele maten en vormen.
Onderstel beschikbaar in de kleuren: geanodiseerd , wit , brons , zand en antraciet .
Afneembare bekleding : verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren.
 

  • Levertijd: 4-6 weken

Zie PDF voor technische informatie, afmetingen en kleuren.

Subsolo, de studio voor moderne outdoor vormgeving, biedt de exclusieve eigentijdse collectie van Gandia Blasco online aan.
Richt uw binnen- en buitenruimtes met stijl in en cre&eumler de moderne look waar dit merk zich uitstekend voor leent.

Of u nu een kleine patio heeft die vraagt ​​om een ​​enkel stuk, een grotere tuin met zwembad waar ruimte is voor meerdere opstellingen, er is zeker een geweldige oplossing in de uitgebreide  moderne collectie van Gandia Blasco.

Voor een online prijsopgave of een bezoek aan onze studio kunt u hier contact met ons opnemen.
Wij werken op afspraak.