Coro Italia Nest Linear Sofa N LS

Uit de Nest Collectie van CORO deze fraaie lounge sofa.Gesatineerd RVS frame, bedekt met versterkte pvc nylon koord op de rugleuning.

Product Coro Italia Nest Linear Sofa N LS Categorieën ,

Bel 010 2233820 of mail naar info@subsolo.nl voor een vrijblijvend (bouwtechnisch) advies of maak een afspraak (ook mogelijk buiten kantoortijden)
Wij werken landelijk.

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter

Design: Stefano Gallizioli

Uit de Nest Collectie van CORO deze fraaie lounge sofa.Gesatineerd RVS frame, bedekt met versterkte pvc nylon koord op de rugleuning.

Covers en kussens zijn verkrijgbaar in een enkele kleur of in verschillende kleuren met een speciaal daarvoor bestemde stof voor buitengebruik.
Prijzen op aanvraag.

Extra&#39s: Tessil bekleding voor Nest sofa.Geweven polyester weefsel gecoat met PVC aan een kant.

  • Levertijd: 4-6  weken
  • Klik hier voor de mogelijke uitvoeringen en kleuren. Let op: kleurstalen zijn indicatief en kunnen afwijken van de actuele kleuren.
  • Coro Italia catalogus

Subsolo Outdoor, de studio voor moderne outdoor vormgeving, biedt de exclusieve eigentijdse collectie van CORO ITALIA online aan.
Richt uw binnen- en buitenruimtes met stijl in en cre&eumler de moderne look waar dit merk zich uitstekend voor leent.

Coro Italia staat garant voor fraai vormgegeven hedendaagse tuinmeubelen, een uitstekend gebruiksgemak en een lange levensduur van de tuinmeubelen.
Lichtheid van elementen, minimalistische vormen en harmonische proporties, dat is wat Coro beoogt. De exclusieve collectie in deze webshop biedt stoelen (met of zonder armleuningen), fauteuils, banken, tuinstoelen, terrasstoelen, ligstoelen en parasols, kenmerkend om hun frame van gesatineerd RVS.

Prijzen op aanvraag
Voor een persoonlijk outdoor advies of bespreking van een complete (buiten)verbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
SUBSOLO verzorgt samen met Noctum Projecten turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design en architectonische vormgeving onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.