B&B Italia Springtime Service Element TST140 - TST200

B&B Italia Springtime Service Element TST140 – TST200. Toe te passen met de fraaie chaise longues uit deze prachtige collectie.

Product B&B Italia Springtime Service Element TST140 - TST200 Categorieën ,

Bel 010 2233820 of mail naar info@subsolo.nl voor een vrijblijvend (bouwtechnisch) advies of maak een afspraak (ook mogelijk buiten kantoortijden)
Wij werken landelijk.

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter

Design: Jean-Marie Massaud

Vrijstaande unit toe te passen met de chaise longue. Verkrijgbaar in een uitvoering van 140cm en 200 cm.
Dit ontwerp wordt gerealiseerd met een frame in wit gelakt aluminium voorzien van weerbestendig polyester poeder en mahonie top.
Het kussen is alleen beschikbaar met stof Elce.

Deze luxe outdoor collectie ontworpen door Jean-Marie Massaud bestaat uit banken en chaise longues, aluminium frames afgewerkt met witte polyester poedercoating.
De stukken hebben rvs steunen, polyestervezel vulling en bekleding in waterafstotende stof,  verkrijgbaar in vier kleuren.
De chaise Loungue is er in twee verschillende modellen: een met wielen of dubbel met verstelbare hoofdsteunen, zowel parallel aan elkaar als face to face te plaatsen.
Tevens bestaat er de mogelijkheid om een ​​rooster tussen de stoelen te plaatsen.
 
Daarnaast is er is de mogelijkheid van rechthoekige en vierkante tafels  vaashouders te cre&eumlren simpel door deze om te zetten.
De collectie SPRINGTIME bestaat uit o.a.  accessoires, zoals een poef, kleine tafels en een ge&eumlmailleerd stalen brazier.
De collectie beoogt een consistent landschap, waarvan verfijning op basis van het gebruik  van wit gelakt aluminium frames, houders van roestvast staal en waterdicht textiel in drie tinten match met de fleece bekleding.

  • levertijd: 4-6 weken

Zie PDF voor technische informatie, afmetingen en kleuren. 
tech.spec.

Subsolo, de studio voor moderne outdoor vormgeving, biedt de exclusieve eigentijdse collectie van B&ampB Italia online aan.
Richt uw binnen- en buitenruimtes met stijl in en cre&eumler de moderne look waar dit merk zich uitstekend voor leent.

Of u nu een kleine patio heeft die vraagt om een enkel stuk, een grotere tuin met zwembad waar ruimte is voor meerdere opstellingen, er is zeker een geweldige oplossing in deze hedendaagse exclusieve Italiaanse tuinmeubellijn.

Voor een online prijsopgave of een bezoek aan onze studio kunt u hier contact met ons opnemen.
Wij werken op afspraak.