B&B Italia Canasta CN98 PB Armchair with low back

B&B ITALIA Canasta CN98 PB. Het gamma aan stoelen wordt vervolmaakt met kussens die speciaal voor buitengebruik verkrijgbaar zijn in verschillende stofcombinaties: effen kleuren en melanges afgestemd met gestreepte en gebloemde patronen in de kleuren b

Product B&B Italia Canasta CN98 PB Armchair with low back Categorieën ,

Bel 010 2233820 of mail naar info@subsolo.nl voor een vrijblijvend (bouwtechnisch) advies of maak een afspraak (ook mogelijk buiten kantoortijden)
Wij werken landelijk.

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter

Design: Patricia Urquiola

Exclusieve fauteuil met armleuning, lage rugleuning.

CANASTA ontworpen door de bekende designer Patricia Urquiola.
Een collectie stoelen en banken met een maxi-weefsel van polyethyleen vezel lint in wit of brons.
Er zijn diverse uitvoeringen: circulaire en lineaire banken, fauteuils, chaise longues en poef/tafels uitgevoerd in exclusieve materialen vari&eumlrend van effen kleuren tot een melange aan multi-gekleurde ontwerpen.

De Canasta collectie is vervaardigd met een gelakt aluminium frame en een weerbestendig polyester poeder coating, verkrijgbaar in de volgende versies:
– Brons gelakt frame, utvoering cover in brons polyethyleen vezel
– Wit gelakt frame, cover in witte polyethyleen vezels.
Kussens dienen separaat besteld te worden.

  • levertijd: 4-6 weken

Zie PDF voor technische informatie, afmetingen en kleuren. 
tech.spec.

Subsolo, de studio voor moderne outdoor vormgeving, biedt de exclusieve eigentijdse collectie van B&ampB Italia online aan.
Richt uw binnen- en buitenruimtes met stijl in en cre&eumler de moderne look waar dit merk zich uitstekend voor leent.

Of u nu een kleine patio heeft die vraagt om een enkel stuk, een grotere tuin met zwembad waar ruimte is voor meerdere opstellingen, er is zeker een geweldige oplossing in deze hedendaagse exclusieve Italiaanse tuinmeubellijn.

Prijzen op aanvraag
Voor een persoonlijk outdoor advies of bespreking van een complete (buiten)verbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
SUBSOLO verzorgt samen met Noctum Projecten turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design en architectonische vormgeving onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.