Gandia Blasco Aram High Stool

Design HOGE TUINKRUK. Deze collectie van krukken en lage tafels is gebaseerd op een traditionele Indiase meubeltechniek van het weven van metalen draden rond een metalen frame. De afstand tussen de draden wordt geleidelijk uitgebreid, waardo

Product Gandia Blasco Aram High Stool Categorieën ,

Bel 010 2233820 of mail naar info@subsolo.nl voor een vrijblijvend (bouwtechnisch) advies of maak een afspraak (ook mogelijk buiten kantoortijden)
Wij werken landelijk.

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter

Design: Nendo

Gandia Blasco Aram High Stool

Design tuinkruk.
Deze collectie van krukken en lage tafels is gebaseerd op een traditionele Indiase meubeltechniek van het weven van metalen draden rond een metalen frame. De afstand tussen de draden wordt geleidelijk uitgebreid, waardoor een gradatie effect ontstaat. De Aram collectie is een ontwerp gemaakt door een kleine verandering aan een bestaande techniek.
Gemaakt van thermisch gelakt roestvrij staaldraad. Handgemaakt.
Omdat de Aram collectie van Gandia Blasco volledig met de hand gemaakt is zijn al deze items uniek. Beschikbare kleuren: wit, taupe, zand, brons, groen en geel.

  • Levertijd: 4-6 weken

Zie PDF voor technische informatie, afmetingen en kleuren.

Subsolo, de studio voor moderne outdoor vormgeving, biedt de exclusieve eigentijdse collectie van Gandia Blasco online aan.
Richt uw binnen- en buitenruimtes met stijl in en cre&eumler de moderne look waar dit merk zich uitstekend voor leent.

Of u nu een kleine patio heeft die vraagt ​​om een ​​enkel stuk, een grotere tuin met zwembad waar ruimte is voor meerdere opstellingen, er is zeker een geweldige oplossing in deze grote moderne tuinmeubellijn.

Voor een online prijsopgave of een bezoek aan onze studio kunt u hier contact met ons opnemen.
Wij werken op afspraak.