Corradi Palladia pergola karakteristiek design

corradi-palladia-aluminium-terrasoverkapping-op-maat

Corradi Palladia

Gelakt aluminium afwerking, wit elektrisch trapezium schuifdoek

De aluminium terrasoverkapping voor tijdloos design

Pergotenda ® is de magische match tussen technologie en Italiaans design.
De Pergotenda Palladia is een terraszonwering systeem met een schuifbaar dak op maat gemaakt ter bescherming tegen de weersinvloeden (niet geschikt voor sneeuw).
Gemaakt van aluminium en roestvrij staal is Palladia een innoverende Pergotenda ® verankerd aan de muur.

Corradi palladia terrasoverkapping elektrisch schuifdak

Detail aluminium staanders

Wit aluminium structuur, wit elektrisch schuifdoek met LED-verlichting.

Deze fraaie terrasoverkapping bestaat uit een aluminium structuur en een opvouwbare canvas.

Pergotenda Palladia ® heeft de luchtweerstand van een gegarandeerde rang 6 op de schaal van Beaufort voor gekantelde en vlakke versie .

Wanneer de Pergotenda geopend is, benadrukt de structuur de strakke lijnen van de aluminium profielen. Bij het rondom afsluiten van de Palladia krijgt de overkapping een volledig nieuw, opvallend en innoverend karakter.

Architectonisch strak design

Palladia ® is een innovatief en boeiend product, zowel geschikt voor particulieren die op zoek zijn naar luxe voor het buitenleven, als voor restaurants en clubs die de binnenruimte willen laten versmelten met de buitenomgeving.

Palladia ® drukt een volledig nieuw, boeiend en innovatief karakter. Dit zijn geen details, maar fundamentele elementen om te reageren op persoonlijke smaak en de wens voor meer of minder vertrouwelijkheid, verschillende graden van bescherming en permeabiliteit voor lucht en licht, altijd in harmonieuze communicatie met de elementen van de natuur.

Het hele jaar outdoor genot

Dit systeem kan 365 dagen per jaar kan worden gebruikt, omdat Pergotenda ® Palladia ® een aluminium pergola is die bestand is tegen zon, regen en wind en voldoet aan de huidige veiligheids- en milieubeschermingsvoorschriften, gegarandeerd door de aanwezigheid van de CE-markering.

Kleurmogelijkheden van de Palladia

Ten slotte maakt het brede scala aan beschikbare kleuren het mogelijk om de beslissende persoonlijkheid van deze Pergotenda ® te versterken : antraciet, ivoor, wit plus , voor een oogverblindend en kostbaar effect. Voor meer intrigerende sferen is het in plaats daarvan mogelijk om te kiezen tussen de gloednieuwe Nero Notte en Dark Bronze, of om ad hoc RAL te combineren met modulaire keramiek of Ipè houten platforms, met een warme uitstraling in de tinten van bruin tot olijfgroen.

lees meer
design horeca terrasoverkapping met schuifdak en glazen panelen corradi palladia

Corradi Palladia

Zwarte aluminium overkapping met glazen schuifwanden. 

Technische info

Why us

We help you design the outdoor life you want.

Dankzij constant onderzoek en een volledige visie van de buitenruimte, biedt Corradi persoonlijke oplossingen op maat, waarbij de Made in Italy stijl en elegantie wordt verenigd met het gebruik van materialen en innovatieve technologieën om te kunnen voldoen aan de eisen van buitenruimtes met betrekking tot functionaliteit en bestendigheid.

Gerelateerde producten

Contact

SUBSOLO, studio voor hedendaagse exterieure vormgeving.
Gespecialiseerd in ontwerp en realisatie van particuliere (stads)tuinen, (dak)terrassen en patio’s alsook openbare binnen- en buitenruimtes voor bedrijfsleven, horeca en stedelijke projecten.

Onze zorgvuldig samengestelde outdoor collectie welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

SUBSOLO biedt u de mogelijkheid als hoofdaannemer op te treden en alle taken van de ontwerpfase tot het opleveren van het project op zich te neme

Address

Kromme Elleboog 35
3012 VM Rotterdam

Subsolo Outdoor design studio

T: +31 (0)10 22 33 820 
info@subsolo.nl

Opening hours

Preferably by appointment
Mon – Fri    9AM – 5PM
Sat    9AM – 5PM

Special opening hours

On appointment in the evening