Corradi Maestro moderne terrasoverkapping met roterende lamellen

design-lamellen-terrasoverkapping-op-maat-corradi-maestro

Corradi Maestro

Vrijstaande donker gelakt aluminium afwerking met roterende lamellen

De aluminium terrasoverkapping voor een hypermoderne buitenomgeving

Een op de toekomst gericht, innovatief en veelzijdig product dat een unieke en vooruitstrevende oplossing biedt voor wie in stijl van het buitenleven wil genieten.

Corradi heeft de Maestro ontwikkeld door naar de markt te luisteren en met inachtneming van hun historische waarden: ervaring, Italiaans design, innovatie en emotie.

Deze waarden heeft Corradi de competentie gegeven om een buitenruimte om te vormen tot een ware leefruimte.

moderne horeca terrasoverkapping met kantelbare lamellen corradi maestro

Vrijstaande Maestro

Elektrische kantelbare lamellen met glazen schuifwanden

Bij de versie van de Corradi Maestro terrasoverkapping met verstelbare lamellen heeft de balk een hoogte van 25 cm waarbij de goot is uitgelijnd. De maximale afmeting van een enkele module bedraagt 470×620 cm. De kantelbare lamellen zijn geïntegreerd wat zorgt voor een strakke uitstraling van de Maestro.

Architectonisch strak design

Maestro is de Pergotenda ® in aluminium met meerdere identiteiten.

Met zijn diverse innoverende benaderingen houdt de elektrische pergola Maestro zijn blik stevig op de toekomst gericht, om zo de liefhebbers van het buitenleven de breedst mogelijke selectie te bieden met geavanceerde oplossingen en een onmiskenbare stijl.

De hoofdconfiguratie van Maestro is een vrijstaande module in aluminium, maar kan ook aan de muur worden verankerd met de lamellen haaks op of parallel met de gevel. De enkelvoudige module van Maestro is maximaal 470 x 620,5 cm groot, maar kan ook gecombineerd worden met andere modules en is dus bijzonder geschikt voor zeer grote oppervlakken. Of u nu kiest voor de vrijstaande configuratie of voor verankering aan de muur, u kan moeiteloos diverse pergola’s met elkaar combineren, telkens met slechts één steunkolom.
 
Wat alle Bioclimatics-modellen zo uniek maakt, is het dak zelf. De lamellen zijn oriënteerbaar: u kan zelf precies beslissen hoeveel licht en lucht er binnenvalt, en dus kan u de temperatuur van de ruimte eronder perfect regelen. De hoek van de lamellen beïnvloedt de intensiteit van de luchtstroom en van de binnenvallende zonnestralen: u kan zelf bepalen of die weerspiegeld worden naar buiten, of naar beneden in de pergola worden geleid. Bij Maestro kan u de lamellen tot 140° verstellen en kiezen in welke richting ze opengaan, afhankelijk van de hoeveelheid licht of schaduw die u wenst.
Wanneer de lamellen volledig gesloten zijn, is de structuur waterdicht: het regenwater loopt weg via de geïntegreerde goten in de kolommen die als regenpijpen fungeren. Het dak is zodanig ontwikkeld dat het bestand is tegen een belasting tot 110 kg/m². Zelfs in de zwaarste weersomstandigheden geeft het dus geen kik. De elektrische pergola Maestro voelt zich dan ook perfect comfortabel in elk seizoen.
lees meer
design-terrasoverkapping-waterdicht-lamellen-corradi-maestro

Corradi Maestro

Kantelbare lamellen met wit gelakt aluminium staanders

Maestro een exclusieve uitdaging voor de buitenkamer.

De Maestro is de perfecte oplossing voor de contractsector, die vaak een pergola nodig heeft voor de buitenruimte of voor de tuin . 

Configuratiemogelijkheden

Beide configuraties, met doek of verstelbare lamellen, maken het mogelijk om de structuren te koppelen zonder de pilaar te verdubbelen, waardoor ze effectief en elegant aanzienlijke oppervlakken bedekken.
De mogelijkheid om in het model tot 700 x 700 cm te reiken met drie geleiders met afstandhouders of trapeziumplaat, zonder de centrale pilaar en met een enkele plaat, maakt Maestro bijzonder competitief en zeker origineel.

De voorbalk van slechts 25 cm hoog, de verzonken dakrand 12 cm hoog, de geïntegreerde schermen
en de kolombalkverbinding zonder omkasting zijn in feite de unieke kenmerken
van het product, die de lijnen extreem netjes maken . De luchtigheid en langwerpige vormen van Pergotenda ® Maestro vergroten in feite het gevoel van continuïteit tussen binnen en buiten, zonder de blik te onderbreken of de inrichtingsbehoeften te belemmeren. 

Afwerkingsmogelijkheden

Voor een esthetisch resultaat met een grote visuele impact, ontwerpt Corradi het handelsmerk.
Is dat niet genoeg? Van wit Plus tot zwart Nacht. Van antraciet tot titanium, maar ook Salt & Pepper en Dark Bronze. Ook de beschikbare kleuren voor Pergotenda® Maestro versterken uw buitenruimte door maximaal maatwerk mogelijk te maken, om de stijl van uw leefruimte af te maken, in lijn met de kleuren van de andere kamers, de inrichting of, waarom niet, in openbreken.

lees meer

Kantelbare lamellen of een vouwdak

De basisconfiguratie van de Maestro is een uit aluminium opgebouwde vrijstaande structuur waarbij het dakgedeelte kan voorzien worden van een vouwdoek of van kantelbare lamellen.

Maestro combineert dus het beste van de Pergotenda® – een oorspronkelijk Corradi patent – ervaring met de kennis op vlak van lamellendaken en creëert op die manier unieke oplossingen die de basis vormen voor nieuwe patenten.

Beide configuraties – doek of lamellen – kunnen zonder verdubbeling van het aantal kolommen gekoppeld worden, waardoor het mogelijk is om ook grote oppervlaktes op elegante wijze te overdekken.
 

Technische info

Why us

We help you design the outdoor life you want.

Dankzij constant onderzoek en een volledige visie van de buitenruimte, biedt Corradi persoonlijke oplossingen op maat, waarbij de Made in Italy stijl en elegantie wordt verenigd met het gebruik van materialen en innovatieve technologieën om te kunnen voldoen aan de eisen van buitenruimtes met betrekking tot functionaliteit en bestendigheid.

Gerelateerde producten

Corradi

Maestro

Corradi

Alba

Corradi

Imago

Corradi

Eteria
Contact.
Address

Kromme Elleboog 35
3012 VM Rotterdam

Subsolo Outdoor design studio

T: +31 (0)10 22 33 820 
info@subsolo.nl

Opening hours

Preferably by appointment
Wed– Fri    10AM – 5PM
Sat  10AM – 5PM

Special opening hours

On appointment in the evening