Corradi Eteria minimalistische loungeruimte

De vrijstaande minimalistische metalen Eteria Bioclimatic-pergola van Corradi heeft manueel verstelbare panelen die precies genoeg schaduw cre�ren

Corradi Eteria

Vrijstaande minimalistische pergola handmatige bediening mogelijk

Luxe handmatige pergola met lamellen

Eteria terrasoverkapping, eenvoudige, moderne pergola welke handmatig bediend wordt.
Uitgevoerd in aluminium en kantelbare lamellen tot 120°.
Eteria behoeft geen elektra voor openen en sluiten van de kantelbare lamellen.
Verkrijgbaar in modules van 3.5 x 4 meter. Deze terrasoverkapping kan zowel vrijstaand als tegen de muur geplaatst worden.
Beide versies kunnen aan elkaar gekoppeld worden.

Kleurmogelijkheden zijn wit en antraciet, wat een esthetische, minimalistisch effect creëert, zeker in de duo-kleur versie.

Detail Eteria

Vrijstaand wit aluminium overkapping 

Outdoor loungen op maat

Omdat Eteria geen elektrische bediening heeft, is het motorvrije ontwerp uiterst eenvoudig en bewust strak gehouden. Ook de vlakke lamellen dragen in belangrijke mate bij aan het minimalisme van de volumes. Zelfs wanneer ze volledig open staan, zijn ze slechts gedeeltelijk zichtbaar. Daardoor krijgt het geheel een authentieke en eenvoudige uitstraling.

De lichtgewicht structuur van Eteria wordt nog versterkt door de hoge functionaliteit van het aluminium waaruit hij vervaardigd is, en waardoor Eteria functioneel is in elke buitenruimte. In volledig gesloten toestand is de Eteria-pergola ook waterbestendig.

Het regenwater kan via de afvoergoten in de kolommen wegstromen. De pergola is ook ideaal voor gebruik in een zeeklimaat, omdat hij bestand is tegen zilte lucht en ruw weer, op voorwaarde dat hij goed wordt onderhouden. Creëer met Eteria een comfortabele omgeving met pure architectuurlijnen. Aan zee of thuis, Eteria biedt u de vrijheid van een open en toch beschermde ruimte, waarin u optimaal kan genieten van uw omgeving, of dat nu in het hartje van de stad of midden in de natuur is.
 

lees meer

Eteria

Pergola vrijstaand wit aluminium structuur

De manueel verstelbare vrijstaande pergola

Met zijn strakke lijnen past Eteria in elke omgeving zonder de harmonie ervan te verstoren, en integendeel zelfs zijn essentie te versterken.

Zijn minimalistische vorm is ideaal om de ruimte naar eigen smaak in te richten om zo uw eigen gezellige plekje te creëren. Met een paar goed gekozen meubels en accessoires kan u van dit lamellendak een comfortabele plek maken voor mooie lentedagen, of het ideale toevluchtsoord voor de heetste zomeravonden.

De minimalistische Eteria bestaat in twee kleurvarianten: antraciet en witte structuurlak. Maar ook de bi-color versie is heel aantrekkelijk …

Eteria is praktisch, aanpasbaar en even eenvoudig in haar ontwerp als in de installatie. Eteria is dan ook ideaal voor alle privé-buitenruimtes, ook voor grote ruimtes. De module heeft dan wel vaste afmetingen van 350 x 395 cm, maar kan zowel aan de spanzijde als aan de pivotzijde verdubbeld worden, zowel in de vrijstaande als in de aanbouwversie. U kan er zelfs voor kiezen om de lamellen in een andere richting te laten openen, voor een nog grotere veelzijdigheid en praktische bruikbaarheid. Bovendien geniet Eteria ook van de Corradi-garantie die 100% geldig blijft voor de volledige duur, in dit geval twee jaar.

U kiest bij de bestelling in welke richting de lamellen openen. Daarmee kan u kiezen voor een betere bescherming tegen de zon of – net omgekeerd – voor een maximale lichtinval, waardoor u aan al uw klimatologische behoeften of persoonlijke smaak kan voldoen. U heeft ook de volledige vrijheid op het vlak van verlichting van de pergola: aangezien de verlichting niet geïntegreerd is in de pergola, kan u hiermee het uiterlijk van uw pergola aanpassen aan uw voorkeuren. U kan daarbij kiezen tussen vaste componenten – zoals vloerverlichting – of eenvoudigere oplossingen met een grote impact.

Laat uw creativiteit en emoties de vrije loop en maak optimaal gebruik van uw tijd buiten: met Eteria is elk moment buiten een moment van verbazing en verwondering. Het wonder van de natuur, weerspiegeld in een onverwacht briesje of in een zonnestraal die zich op speelse wijze een weg baant door de lamellen. Eteria is het lamellendak dat geen afsluitingen opzij nodig heeft omdat hij geboren is om grenzeloos en vrij te zijn.

lees meer
De manueel verstelbare vrijstaande pergola voor dakterras

Eteria

Pergolasysteem op dakterras

Technische info

corradi-eteria-kleuren

Why us

We help you design the outdoor life you want.

Dankzij constant onderzoek en een volledige visie van de buitenruimte, biedt Corradi persoonlijke oplossingen op maat, waarbij de Made in Italy stijl en elegantie wordt verenigd met het gebruik van materialen en innovatieve technologieën om te kunnen voldoen aan de eisen van buitenruimtes met betrekking tot functionaliteit en bestendigheid.

Gerelateerde producten

Corradi

Maestro

Corradi

Alba

Corradi

Imago

Corradi

Eteria
Contact.
Address

Kromme Elleboog 35
3012 VM Rotterdam

Subsolo Outdoor design studio

T: +31 (0)10 22 33 820 
info@subsolo.nl

Opening hours

Preferably by appointment
Wed– Fri    10AM – 5PM
Sat  10AM – 5PM

Special opening hours

On appointment in the evening