Gandia Blasco Jian Pouf

JIAN POUF van Gandia Blasco. Maak van uw tuin of patio een fraai vormgegeven buitenomgeving. Deze luxe serie van Gandia Blasco leent zicht uitstekend voor het ervaren van het buitenleven.

Product Gandia Blasco Jian Pouf Categorieën ,

Bel 010 2233820 of mail naar info@subsolo.nl voor een vrijblijvend (bouwtechnisch) advies of maak een afspraak (ook mogelijk buiten kantoortijden)
Wij werken landelijk.

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter

Design: Neri&ampHu

JIAN Pouf
Gemaakt van thermisch gelakt aluminium profielen en een stevige oppervlakte plaat.
Deze uitgebreide collectie bestaat uit verschillende stukken: fauteuil, bank, modulaire sofa, poef en lage tafels.
Beschikbare structuurkleuren: wit, brons, zand en antraciet.
Afneembare bekleding. Verkrijgbaar in een breed scala van kleuren.
100% recyclable.

  • Levertijd: 4-6 weken

Zie PDF voor technische informatie, afmetingen en kleuren.

Subsolo, de studio voor moderne outdoor vormgeving, biedt de exclusieve eigentijdse collectie van Gandia Blasco online aan.
Richt uw binnen- en buitenruimtes met stijl in en cre&eumler de moderne look waar dit merk zich uitstekend voor leent.

NERI &amp HU: “De Jian collectie voor GANDIABLASCO is een verzameling van tuinmeubilair ge&iumlnspireerd door het concept van de” in-between “. Het karakter JIAN heeft in het Chinees de betekenis van “in-between”, en is een van de twee karakters die de woorden “ruimte, tijd 间 时 en mensen”, onder vele anderen vormen. We wilden een collectie maken die een etherische kwaliteit heeft, het vastleggen van zowel tijd en ruimte, de hemel en het land, iets om po&eumlzie te geven aan het buitenleven, en het bieden van een rustgevend toevluchtsoord om de alledaagse drukte te ontwijken. De collectie bestaat uit diverse afmetingen en functies voor verschillende doeleinden buiten. “

Of u nu een kleine patio heeft die vraagt ​​om een ​​enkel stuk, een grotere tuin met zwembad waar ruimte is voor meerdere opstellingen, er is zeker een geweldige oplossing in deze grote moderne tuinmeubellijn.

Voor een online prijsopgave of een bezoek aan onze studio kunt u hier contact met ons opnemen.
Wij werken op afspraak.