design-terrasoverkapping-waterdicht-lamellen-corradi-maestro

Bioklimatische pergola systemen met regelbare lamellen

De bioklimatische pergola’s van Corradi zijn buitenconstructies van aluminium, voorzien van een dak met zonnewerende lamellen die verstelbaar zijn met behulp van een afstandsbediening of in sommige gevallen handmatig.

Dankzij de rotatie van de lamellen kan een zeer comfortabele omgeving gecreëerd worden in elk seizoen, omdat u afhankelijk van de invalshoek zelf de mate van zonlicht en natuurlijke ventilatie in de onderliggende ruimte kunt bepalen, en dus de temperatuur kunt regelen.

Genieten van een optimaal leefcomfort, ongeacht het weer!

corradi-imago-design-vrijstaande-tuinkamer
Corradi Imago
moderne-terrasoverkapping-kantelbare-lamellen-corradi-maestro
Corradi Maestro

Wanneer u tijdens een regenbui de lamellen sluit, geniet u extra regenbescherming. De gepatenteerde lamellen zijn zo ontwikkeld dat, indien de lamellen opendraaien na een regenbui, het water afgevoerd wordt naar de zijkant, zodat het meubilair op het terras beschermd blijft.
De zijden kunnen voorzien worden van beweegbare wandelementen die aanvullende beschutting realiseren. 

Dankzij verschillende opties kan het terras van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat gebruikt worden. Zo wordt een extra leefruimte gecreëerd. De overkapping kan voorzien worden van verlichting, verwarming en luidsprekers.

Een regen- en windsensor zorgen voor extra gebruiksgemak.

De basisconfiguratie van de Maestro is een uit aluminium opgebouwde vrijstaande structuur waarbij het dakgedeelte kan worden voorzien van een vouwdoek of van kantelbare lamellen.

Maestro combineert dus het beste van de Pergotenda® – een oorspronkelijk Corradi patent – ervaring met de kennis op vlak van lamellen daken en creëert op die manier unieke oplossingen die de basis vormen voor nieuwe patenten.

Corradi Imago

corradi-imago-vrijstaande-glazen-tuinkamer-lamellen-dak

Een volledig vrijstaande structuur voor wat betreft constructie waarbij deck, palen en balken in volledige architectonische continuïteit met elkaar staan; de Corradi Imago illustreert een nieuwe manier van buiten leven. 

Integratie, flexibiliteit en continuïteit zijn de fundamentele concepten geweest gedurende de verschillende ontwikkelingsfasen van Imago, van het creatieve proces tot het definitieve lineaire ontwerp, gekenmerkt door zuivere lijnen

De bioklimatische ALBA-pergola is Corradi’s antwoord op alles wat innovatie en perfectie in het veld impliceert.

Het eenvoudige ontwerp, dat zonder enige twijfel kan worden samengesteld met elk architectonisch ontwerp, is een belangrijke troef. Maar het belangrijkste komt wanneer we het hebben over het nut van dit sluitsysteem voor terrassen: het plafond is volledig omsloten en waterdicht dankzij dakgoten geïntegreerd in de structuur en pilaren.

De bioklimatologische pergola van ALBA is voorzien van aluminium lamellen die tot 150 graden kunnen worden gedraaid met een afstandsbediening, lichtregeling en ventilatie. 

Gerelateerde overkappingen

Corradi

maestro

Corradi

Alba

Corradi

Eteria
Contact.
Address

Kromme Elleboog 35
3012 VM Rotterdam

Subsolo Outdoor design studio

T: +31 (0)10 22 33 820 
info@subsolo.nl

Opening hours

Preferably by appointment
Wed– Fri    10AM – 5PM
Sat  10AM – 5PM

Special opening hours

On appointment in the evening