Coro Italia Nest Koffietafel

Luxe buitentafel of tuintafel uit de Nest Collectie van Coro Italia. Onderstel in gesatineerd rvs. Het blad is leverbaar in gelakt aluminium of trafficstone wave (fijnkorrelig kwarts gebonden met polyester hars)

Product Coro Italia Nest Koffietafel Categorieën ,

Bel 010 2233820 of mail naar info@subsolo.nl voor een vrijblijvend (bouwtechnisch) advies of maak een afspraak (ook mogelijk buiten kantoortijden)
Wij werken landelijk.

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter

Design: Stefano Gallizioli

Luxe lage tuintafel, koffie- of salontafel uit de Nest Collectie van Coro Italia. 
Onderstel in gesatineerd rvs. Het blad is leverbaar in gelakt aluminium of trafficstone wave (fijnkorrelig kwarts gebonden met polyester hars)

Tafel is verkrijgbaar in diverse vaste afmetingen. Zie technische PDF voor meer info. 
Deze Nest tafel wordt ook costum made gemaakt.

  • Levertijd: 4-6  weken
  • Klik hier voor de mogelijke uitvoeringen en kleuren. Let op: kleurstalen zijn indicatief en kunnen afwijken van de actuele kleuren.
  • Coro Italia catalogus

Subsolo Outdoor, de studio voor moderne outdoor vormgeving, biedt de exclusieve eigentijdse collectie van CORO ITALIA online aan.
Richt uw binnen- en buitenruimtes met stijl in en cre&eumler de moderne look waar dit merk zich uitstekend voor leent.

Coro Italia staat garant voor fraai vormgegeven hedendaagse tuinmeubelen, een uitstekend gebruiksgemak en een lange levensduur van de tuinmeubelen.
Lichtheid van elementen, minimalistische vormen en harmonische proporties, dat is wat Coro beoogt. De exclusieve collectie in deze webshop biedt stoelen (met of zonder armleuningen), fauteuils, banken, tuinstoelen, terrasstoelen, ligstoelen en parasols, kenmerkend om hun frame van gesatineerd RVS.

Prijzen op aanvraag
Voor een persoonlijk outdoor advies of bespreking van een complete (buiten)verbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
SUBSOLO verzorgt samen met Noctum Projecten turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design en architectonische vormgeving onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.