design-wit-aluminium-vrjistaande-terrasoverkapping-waterdicht-doek-corradi-maestro

Corradi LUXE INNOVATIEVE TERRASoverkappingen

“WITH CORRADI SUMMER NEVER STOPS”

Subsolo Outdoor Designers biedt met trots de architectonisch vormgegeven collectie ‘Corradi Outdoor Living Spaces’ aan voor moderne conceptuele buitenoplossingen op maat.

Loungen in de tuin is nu mogelijk zonder de overlast van de wisselende weersinvloeden. Uw binnenruimte wordt verlengd naar buiten. Zo kunt u het gehele jaar door genieten van het buitengevoel.
Ook voor toepassingen in de professionele sfeer is de Corradi Pergotenda serie uiterst geschikt.
Trek de unieke stijl en sfeer van uw restaurant of bar naar buiten en creëer bijvoorbeeld een design rokersruimte die het gehele jaar door te gebruiken is.

De prachtig vormgegeven Pergotenda Collectie van Corradi is zowel verkrijgbaar in hout alsook in aluminium en kan open of gesloten toegepast worden. Alles naar wens van de gebruiker. Vrijstaand of gemonteerd aan bestaande bebouwing; Subsolo Outdoor Designers denkt met u mee..

Corradi’s ervaring heeft Pergotenda® gecreëerd, het gepatenteerde intrekbare afdeksysteem dat innovatieve, hypermoderne materialen, technologie en design combineert.
Gemaakt van aluminium, verankerd aan een muur of op zichzelf staand, plat of gekanteld.
Met de zijkanten open of gesloten met Ermetika® of glazen schuifdeuren. Het brede scala aan keuzes van de vele Corradi-oplossingen is op maat en gepersonaliseerd, om maximaal te genieten van elke buitenruimte, zelfs onder de meest ongunstige weersomstandigheden.

Corradi

Pergotenda 100

Corradi

Pergotenda arko

Corradi

Twin

Corradi

Pergotenda 60

Corradi

Pergotenda 120

Corradi

Pergotenda 45

Overkappingen met lamellen

Met een Corradi terrasoverkapping met kantelbare aluminium lamellen, via een afstandsbediening of in sommige gevallen handmatig bedient, bepaalt u zelf de lichtinval op het terras. Er wordt een overdekte buitenruimte gecreëerd om er het gehele jaar door van te kunnen genieten. U bent beschermd tegen regen dankzij geïntegreerde watergeleidingskanalen die de neerslag afvoeren. Optioneel zijn de zijelementen die een extra bescherming of privacy bieden. Een lamellendak van Corradi kan aan de gevel geplaatst worden, vrijstaand of geïntegreerd in een bestaande constructie

Corradi

maestro

Corradi

Alba

Corradi

Eteria

Houten terrasoverkapping

Harmonieus lijnenspel. Deze fraaie exclusieve houten terrasoverkappingen van het Italiaanse merk Corradi zijn een ware toevoeging voor uw leef- of werkomgeving.

De houten terrasoverkappingen van Corradi hebben bij voorkeur een zo rank mogelijke constructie in combinatie met een opvouwbaar doek. Het Eclissi doek is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en sluit het terras aan de bovenkant perfect af.

Dit drielaagse polyester doek met pvc-coating is tevens brandvertragend, UV-bestendig, vuilwerend en 100% waterdicht. Het kan met een hogedrukspuit schoongemaakt worden. 

Dankzij de gelagerde loopwagens in de geleiders kan het mobiele terrasdak naar believen worden geopend en gesloten