design-wit-aluminium-vrjistaande-terrasoverkapping-waterdicht-doek-corradi-maestro

Corradi LUXE INNOVATIEVE TERRASoverkappingen

“WITH CORRADI SUMMER NEVER STOPS”

Subsolo Outdoor Designers biedt met trots de architectonisch vormgegeven collectie ‘Corradi Outdoor Living Spaces’ aan voor moderne conceptuele buitenoplossingen op maat.

Loungen in de tuin is nu mogelijk zonder de overlast van de wisselende weersinvloeden. Uw binnenruimte wordt verlengd naar buiten. Zo kunt u het gehele jaar door genieten van het buitengevoel.
Ook voor toepassingen in de professionele sfeer is de Corradi Pergotenda serie uiterst geschikt.
Trek de unieke stijl en sfeer van uw restaurant of bar naar buiten en creëer bijvoorbeeld een design rokersruimte die het gehele jaar door te gebruiken is.

De prachtig vormgegeven Pergotenda Collectie van Corradi is zowel verkrijgbaar in hout alsook in aluminium en kan open of gesloten toegepast worden. Alles naar wens van de gebruiker. Vrijstaand of gemonteerd aan bestaande bebouwing; Subsolo Outdoor Designers denkt met u mee..

Corradi’s ervaring heeft Pergotenda® gecreëerd, het gepatenteerde intrekbare afdeksysteem dat innovatieve, hypermoderne materialen, technologie en design combineert.
Gemaakt van aluminium, verankerd aan een muur of op zichzelf staand, plat of gekanteld.
Met de zijkanten open of gesloten met Ermetika® of glazen schuifdeuren. Het brede scala aan keuzes van de vele Corradi-oplossingen is op maat en gepersonaliseerd, om maximaal te genieten van elke buitenruimte, zelfs onder de meest ongunstige weersomstandigheden.

Corradi

Pergotenda 100

Corradi

Pergotenda arko

Corradi

Twin

Corradi

Pergotenda 60

Corradi

Pergotenda 120

Corradi

Pergotenda 45

Overkappingen met lamellen

Met een Corradi terrasoverkapping met kantelbare aluminium lamellen, via een afstandsbediening of in sommige gevallen handmatig bedient, bepaalt u zelf de lichtinval op het terras. Er wordt een overdekte buitenruimte gecreëerd om er het gehele jaar door van te kunnen genieten. U bent beschermd tegen regen dankzij geïntegreerde watergeleidingskanalen die de neerslag afvoeren. Optioneel zijn de zijelementen die een extra bescherming of privacy bieden. Een lamellendak van Corradi kan aan de gevel geplaatst worden, vrijstaand of geïntegreerd in een bestaande constructie

Corradi

maestro

Corradi

Alba

Corradi

Eteria

Houten terrasoverkapping

Harmonieus lijnenspel. Deze fraaie exclusieve houten terrasoverkappingen van het Italiaanse merk Corradi zijn een ware toevoeging voor uw leef- of werkomgeving.

De houten terrasoverkappingen van Corradi hebben bij voorkeur een zo rank mogelijke constructie in combinatie met een opvouwbaar doek. Het Eclissi doek is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en sluit het terras aan de bovenkant perfect af.

Dit drielaagse polyester doek met pvc-coating is tevens brandvertragend, UV-bestendig, vuilwerend en 100% waterdicht. Het kan met een hogedrukspuit schoongemaakt worden. 

Dankzij de gelagerde loopwagens in de geleiders kan het mobiele terrasdak naar believen worden geopend en gesloten

Corradi

Pergotenda 100

Corradi

Pergotenda arko

Corradi

Twin

Corradi

Twin

Corradi

Pergotenda 120

Corradi

Pergotenda 45

Een terras dat een woonruimte wordt, de hoek van een tuin omgetoverd tot een ontspannende ruimte, een buitenruimte in de stad is nu een ruimte om het hele jaar door in te leven. Een op maat gemaakte en innovatieve oplossing voor elke buitenruimte. Corradi’s ervaring heeft Pergotenda® gecreëerd, het gepatenteerde intrekbare afdeksysteem dat innovatieve, hypermoderne materialen, technologie en design combineert.

Gemaakt van aluminium, verankerd aan een muur of op zichzelf staand, plat of gekanteld, met de zijkanten open of gesloten met Ermetika® of glazen schuifdeuren, het brede scala aan keuzes van de vele Corradi-oplossingen is op maat en gepersonaliseerd, om maximaal te genieten van elke buitenruimte, zelfs onder de meest ongunstige weersomstandigheden.

De terrasoverkappingen van Corradi zijn 100% waterdicht. Corradi ’s ervaring heeft de Pergotenda® gecreëerd, het gepatenteerde intrekbare afdeksysteem dat innovatieve , cutting-edge materialen , technologie en design combineert.  Aluminium of hout, waarbij de laatste verkrijgbaar is in meer dan 200 kleuren, verankert aan een muur of op zichzelf staand, plat of schuinaflopend, met de buitenzijden open of gesloten met windvaste screens Ermetika®  of glazen schuifdeuren.
De maximale afmetingen van een pergotenda element bereikt 13m breed waarbij de uitval voor bepaalde systemen 9m is.

Zwembadoverkappingen

De Pergotenda Terrasoverkappingen van Corradi staan synoniem voor innovatieve oplossingen, die een gezond en comfortabel binnenklimaat garanderen het gehele jaar door. De aluminium overkappingen en zonwering laten het toe een unieke en stijlvolle plek te creëren voor uw zwembadoverkapping.

Subsolo Outdoor Designers is gespecialiseerd in ontwerp en uitvoering van modern vormgegeven design horeca terrasoverkappingen, zowel schuifbare alsmede vaste systemen.

De terrasoverkappingen van Corradi zijn 100% waterdicht. Corradi ’s ervaring heeft de Pergotenda® gecreëerd, het gepatenteerde intrekbare afdeksysteem dat innovatieve , cutting-edge materialen , technologie en design combineert.  Aluminium of hout, waarbij de laatste verkrijgbaar is in meer dan 200 kleuren, verankert aan een muur of op zichzelf staand, plat of schuinaflopend, met de buitenzijden open of gesloten met windvaste screens Ermetika®  of glazen schuifdeuren.
De maximale afmetingen van een pergotenda element bereikt 13m breed waarbij de uitval voor bepaalde systemen 9m is.

Design zonnezeilen of ook wel schaduwdoeken genoemd, volledig op maat. De diverse zonnezeilsystemen van Corradi zijn stormvast en kunnen toegepast worden als terrasoverkapping voor zowel horeca als particuliere buitenruimtes. 
De zonnezeilen of zonnedoeken zijn waterdicht en razendsnel in te klappen. 

De waterdichtheid wordt gerealiseerd door een opstaande kant op het doek, een minimale hellingsgraad, mobiele goot vooraan en afvoer water via de palen.
Een breed scala aan keuzes onder de vele Corradi oplossingen, allemaal op maat en persoonlijk, om het genot van elke buitenruimte te maximaliseren en te transformeren in een gastvrije thuishaven, zelfs in de sterkste zon, wind of regen.

Waarom de keuze voor Corradi

Corradi is de ontwikkelaar en bedenker van het Pergotenda systeem welke veelvuldig gekopieerd wordt.

 • De loopwagens (waar het doek aan hangt) zijn 6 gelagerd (i.p.v. 4) volledig in RVS. Dit om de torsiebewegingen op te vangen.
 • Geen PVC kliksysteem als ophanging : Corradi pergotenda kan een grote belasting aan !Bijvoorbeeld een pak sneeuw dat van het dak schuift op de pergotenda zou door een click systeem niet opgevangen kunnen worden.
 • Aandrijving d.m.v. een tandriem voorzien van verschillende staaldraden en niet d.m.v.van een kettingsysteem dat jaarlijks een smering vraagt. Breekpunt op 894 Kg.
 • Testen zijn gebeurd op het systeem en tonen aan dat deze 589 N/m2 (ongeveer 60kg) aan kunnen en behoudt volledig het goed functioneren van het systeem.Deze waarde is 4,5 maal hoger dan opgelegd wordt door de Europese wetgeving van de EN 13561 (klasse 3 – 132 N / mq)
 • Het doek is uitgevoerd in een polyester stof. De PVC-laag aan beide zijden is brandvertragend (brandreactie klasse 2. Het doek wordt uit 1 geheel voorzien : 100% waterdichtheid (geen panden)Normaliter hoeft een doek nimmer vervangen te worden. Indien er een beschadigingin het doek zou komen (vandalenstreken, dakpan, bliksem,…..) is het aanbevolen het gehele doek te vervangen om kleurverschillen tussen de panden te vermijden.
 • 100% waterdichtheidsgarantie zijdelings tussen doek en geleider : ANTIDROP-systeem (gepatenteerd).
 • Geen doorhanging van het doek.
 • Alle onderdelen zijn uitgevoerd in RVS niet in aluminium steunen.
 • Mobiele goot i.p.v. een vaste goot vooraan (indien gewenst) : minimaal zicht aan constructiemet automatisch afvoer in de steunpalen.
 • Een motor die op dynamische kracht het doek zeer krachtig opspant !Deze motor is uniek gezien hij zelf de spanning van het doek regelt.
 • Domotica : Radio, geur, licht, bleuthooth en Iphone verbinding.
Lees meer
Contact.
Address

Kromme Elleboog 35
3012 VM Rotterdam

Subsolo Outdoor design studio

T: +31 (0)10 22 33 820 
info@subsolo.nl

Opening hours

Preferably by appointment
Wed– Fri    10AM – 5PM
Sat  10AM – 5PM

Special opening hours

On appointment in the evening