Corradi Move Pergotenda ® de magische match tussen innovatie en Italiaans design

Corradi Move

Bruin gelakt aluminium afwerking, wit elektrisch trapezium schuifdoek

Moderne aluminium terrasoverkapping

Pergotenda ® Move is bedoeld voor diegenen die een nieuw leven geven aan hun buitenruimte op een originele en vernieuwende manier.
De Corradi Pergotenda Move is verankerd aan een ondersteunende muur en gemaakt van aluminium.

Move kan dankzij twee innovatieve scharnierpunten geïnstalleerd worden met staanders met diverse schuinstelling (+/-10°).

detail corradi move met intrekbaar elektrisch harmonicadoek en wit gelakt aluminium staanders

Detail aluminium staanders

Wit aluminium afwerking, grijs elektrisch schuifdoek met LED-verlichting.

detail kantelbare staander aluminium overkapping

Detail aluminium staanders

Bronzo aluminium 

Move, één van de 100 typerende voorwerpen van het Made in Italy design en finalist tijdens de 23e Internationale Designprijs “Compasso d’Oro”.

Move wordt geleverd met een speciaal ontworpen verlichtingssysteem geïntegreerd in de structuur. De lampen kunnen wit zijn of voorzien van een RGB dimmersysteem, voor instelbare kleur en helderheid.

Detail screens

Optioneel screens met horizontale profielen

Detail schuifdak

Bronzo aluminium afwerking met LED-verlichting

Architectonisch strak design

Move heeft eigenschappen die het uniek maakt: een stijlvolle sunbreak om te worden gebruikt als frontale sluiting, de aanwezigheid van LED-verlichting direct ingevoegd in de pijlers en een nieuwe kleur, Titanium, intrigerend en verfijnd.

Corradi Move staat voor design in beweging. Move is geleverd met een speciaal ontworpen verlichting geïntegreerd in de structuur, met dimbare  RGB LED-verlichting om verschillende kleur en intensiteit te bereiken. Tevens bestaat er de mogelijkheid om luidspeakers in de staanders te integreren. Deze kunnen weer aangesloten worden op een geluidssysteem.

lees meer
luxe-aluminium-terrasoverkapping-op-maat-met-schuifbaar-doek-corradi-move

Corradi Move

Technische info

Voor technische documentatie, vragen en ondersteuning alsmede prijzen, kunt u contact opnemen met onze studio. Wij werken op afspraak 010-2233820.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om vrijblijvend op locatie langs te komen voor technisch advies en inmeten.

Why us

We help you design the outdoor life you want.

Dankzij constant onderzoek en een volledige visie van de buitenruimte, biedt Corradi persoonlijke oplossingen op maat, waarbij de Made in Italy stijl en elegantie wordt verenigd met het gebruik van materialen en innovatieve technologieën om te kunnen voldoen aan de eisen van buitenruimtes met betrekking tot functionaliteit en bestendigheid.

Gerelateerde producten

Contact

SUBSOLO, studio voor hedendaagse exterieure vormgeving.
Gespecialiseerd in ontwerp en realisatie van particuliere (stads)tuinen, (dak)terrassen en patio’s alsook openbare binnen- en buitenruimtes voor bedrijfsleven, horeca en stedelijke projecten.

Onze zorgvuldig samengestelde outdoor collectie welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

SUBSOLO biedt u de mogelijkheid als hoofdaannemer op te treden en alle taken van de ontwerpfase tot het opleveren van het project op zich te neme

Address

Kromme Elleboog 35
3012 VM Rotterdam

Subsolo Outdoor design studio

T: +31 (0)10 22 33 820 
info@subsolo.nl

Opening hours

Preferably by appointment
Mon – Fri    9AM – 5PM
Sat    9AM – 5PM

Special opening hours

On appointment in the evening