Corradi Maestro luxe aluminium terrasoverkapping

corradi pergotenda maestro terrasoverkapping op maat

Corradi Maestro

Vrijstaande donker gelakt aluminium afwerking met elektrisch schuifdoek

De aluminium terrasoverkapping voor een hypermoderne buitenomgeving

Een op de toekomst gericht, innovatief en veelzijdig product dat een unieke en vooruitstrevende oplossing biedt voor wie in stijl van het buitenleven wil genieten.

Corradi heeft de Maestro ontwikkeld door naar de markt te luisteren en met inachtneming van hun historische waarden: ervaring, Italiaans design, innovatie en emotie.

Deze waarden heeft Corradi de competentie gegeven om een buitenruimte om te vormen tot een ware leefruimte.

moderne horeca terrasoverkapping met kantelbare lamellen corradi maestro

Vrijstaande Maestro

Elektrische kantelbare lamellen met glazen schuifwanden

Architectonisch strak design

Maestro is de Pergotenda ® in aluminium met meerdere identiteiten.
Niet alleen omdat het een model is dat ook verkrijgbaar is in de bioklimatische pergola- versie met verstelbare lamellen , maar vooral omdat het een ruime keuze aan configuraties biedt , waardoor u de structuur, afmetingen en kleuren kunt aanpassen.

Zoals? Door een gedefinieerde stijl en unieke eigenschappen, die de Pergotenda ® in Maestro aluminium absoluut onweerstaanbaar maken. Het is in feite uitgerust met LED-verlichting en gemotoriseerde beweging, maar er zijn veel redenen waarom u ervoor zou moeten kiezen en ervan houden:

  • meer beschikbare configuraties van structuur, materialen en kleuren
  • extreme detailreiniging (zonder zichtbare schroeven en met geïntegreerde dakrand)
  • motor niet zichtbaar
  • verkrijgbaar in de Jazz-versie, met verchroomde dakgoten (terwijl de Maestro bioklimatische pergola kan worden gekozen in de tweekleurige Rock-versie).

Innovatie, technologie en een geweldige persoonlijkheid zijn de onderscheidende elementen van dit Corradi-product dat naar de toekomst van het buitenleven kijkt: aluminium is tegelijkertijd een licht en belastbaar materiaal, dat het extra voordeel biedt dat het geen speciaal onderhoud vereist. 

lees meer
design-wit-aluminium-vrjistaande-terrasoverkapping-waterdicht-doek-corradi-maestro

Corradi Exyl

Vlakke uitvoering met ingetrokken elektrisch doek

Maestro een exclusieve uitdaging voor de buitenkamer

In het Maestro aluminium Pergotenda ® kan het opvouwbare schuifblad :

  • uitgerust met gekalanderde buizen, voor een gebogen aspect van grote dynamiek, bijzonder effectief in het beheer van regenwater
  • uitgerekt met afstandhouders
  • afwisselend trapezium.

Daarnaast is Pergotenda ® Maestro ook de perfecte oplossing voor de contractsector, die vaak een pergola nodig heeft voor de buitenruimte of voor de tuin . 

Configuratiemogelijkheden

Beide configuraties, met doek of verstelbare lamellen, maken het mogelijk om de structuren te koppelen zonder de pilaar te verdubbelen, waardoor ze effectief en elegant aanzienlijke oppervlakken bedekken.
De mogelijkheid om in het model tot 700 x 700 cm te reiken met drie geleiders met afstandhouders of trapeziumplaat, zonder de centrale pilaar en met een enkele plaat, maakt Maestro bijzonder competitief en zeker origineel.

De voorbalk van slechts 25 cm hoog, de verzonken dakrand 12 cm hoog, de geïntegreerde schermen
en de kolombalkverbinding zonder omkasting zijn in feite de unieke kenmerken
van het product, die de lijnen extreem netjes maken . De luchtigheid en langwerpige vormen van Pergotenda ® Maestro vergroten in feite het gevoel van continuïteit tussen binnen en buiten, zonder de blik te onderbreken of de inrichtingsbehoeften te belemmeren. 

Afwerkingsmogelijkheden

Voor een esthetisch resultaat met een grote visuele impact, ontwerpt Corradi het handelsmerk.
Is dat niet genoeg? Van wit Plus tot zwart Nacht. Van antraciet tot titanium, maar ook Salt & Pepper en Dark Bronze. Ook de beschikbare kleuren voor Pergotenda® Maestro versterken uw buitenruimte door maximaal maatwerk mogelijk te maken, om de stijl van uw leefruimte af te maken, in lijn met de kleuren van de andere kamers, de inrichting of, waarom niet, in openbreken.

lees meer

Kantelbare lamellen of een vouwdak

De basisconfiguratie van de Maestro is een uit aluminium opgebouwde vrijstaande structuur waarbij het dakgedeelte kan voorzien worden van een vouwdoek of van kantelbare lamellen.

Maestro combineert dus het beste van de Pergotenda® – een oorspronkelijk Corradi patent – ervaring met de kennis op vlak van lamellendaken en creëert op die manier unieke oplossingen die de basis vormen voor nieuwe patenten.

Beide configuraties – doek of lamellen – kunnen zonder verdubbeling van het aantal kolommen gekoppeld worden, waardoor het mogelijk is om ook grote oppervlaktes op elegante wijze te overdekken.
 

Technische info

Why us

We help you design the outdoor life you want.

Dankzij constant onderzoek en een volledige visie van de buitenruimte, biedt Corradi persoonlijke oplossingen op maat, waarbij de Made in Italy stijl en elegantie wordt verenigd met het gebruik van materialen en innovatieve technologieën om te kunnen voldoen aan de eisen van buitenruimtes met betrekking tot functionaliteit en bestendigheid.

Gerelateerde producten

Contact

SUBSOLO, studio voor hedendaagse exterieure vormgeving.
Gespecialiseerd in ontwerp en realisatie van particuliere (stads)tuinen, (dak)terrassen en patio’s alsook openbare binnen- en buitenruimtes voor bedrijfsleven, horeca en stedelijke projecten.

Onze zorgvuldig samengestelde outdoor collectie welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

SUBSOLO biedt u de mogelijkheid als hoofdaannemer op te treden en alle taken van de ontwerpfase tot het opleveren van het project op zich te neme

Address

Kromme Elleboog 35
3012 VM Rotterdam

Subsolo Outdoor design studio

T: +31 (0)10 22 33 820 
info@subsolo.nl

Opening hours

Preferably by appointment
Mon – Fri    9AM – 5PM
Sat    9AM – 5PM

Special opening hours

On appointment in the evening