Corradi Imago exclusieve vrijstaande loungeruimte

luxe vrijstaande tuinkamer met waterdicht dak en glazen schuifwanden

Corradi Imago

Vrijstaande tuinkamer met diverse functies

De exclusieve tuinkamer voor een hypermoderne buitenomgeving

Stel je een ruimte voor waarin waar en wanneer alle betekenis verloren gaat, binnen en buiten samenvloeien, omhelzen, elkaar aanvullen.
Luister en volg je gedachten om ze vorm en kleur te geven. Leg de momenten vast waarop verlangens naar boven komen, beweeg naar de horizon van je dromen totdat je ze begrijpt. Stel je een buitenruimte voor die een plek wordt. Een plek die bewoond kan worden door je emoties, gevuld met je passies.
Het is ons gelukt:  Imago is de essentie van jouw stijl.

luxe-veranda-tuinhuis-italiaans-design-corradi-imago

Detail glazen schuifdeuren

Elektrische kantelbare lamellen met glazen schuifwanden

Outdoor loungen op maat

Met een doorsnede van 15 x 15 cm zijn de pilaren ontworpen om plaats te bieden aan zowel een regenpijp die de afvoer van water leidt als zijgeleiders van schermen, voor een maximale bezwaring van 33 x 33 mm.
De balken van 15 x 25 cm zijn ook ontworpen om lopers te bevatten voor glazen schuifdeuren en het intrekbare canvas van verticale sluitingen, waardoor eventuele onderbrekingen aan het zicht worden verborgen. 

De bedieningselementen van de messen bevinden zich inderdaad ook aan de binnenkant van de balk om het gemotoriseerde aandrijfmechanisme te beschermen, waardoor esthetiek en bruikbaarheid worden gemaximaliseerd. De bladen zijn volledig opnieuw ontworpen om beter in elkaar te passen met de eenvoudige continuïteit van de lijnen. Ze zijn zelfs plat, meten 24,5 bij 4,8 cm (ruimte tussen de bladen 21,5 cm) en zijn geschikt voor dimmende LED-lampen, perfect gecentreerd ten opzichte van de bladbreedte.

De goot biedt de mogelijkheid om LED-verlichting over de hele interne omtrek te integreren om een ​​modulair, effectief en bijzonder aangenaam verlichtingssysteem te creëren. 
Door de bijzondere geometrie van de balken en pilaren kan de buitenhuid van Imago volledig van kleur verschillen van de binnenkant voor een origineel, uitnodigend tweekleurig effect.

Imago pronkt ook met zijn superieure integratie en flexibiliteit met zijn vele configuraties van zijdelingse sluitingen:

  • Volledig open aan de zijkanten voor totale permeabiliteit
  • Afgesloten met glazen schuifdeuren
  • Afgesloten met Aura brise-soleil
  • Gesloten met verticaal scherm met transparant, filterend of bekistingsdoek
  • Dubbele sluiting, met bril en verticale schermen
  • Gesloten met vaste panelen, in onderzoek

De binnenruimtes van Imago kunnen worden gemoduleerd volgens de functie waarvoor ze zijn ontworpen, ook dankzij de Closet-module *, een privéhoek die kan worden gebruikt als kleedkamer, opslag voor stoelen en ligbedden, kledingkast, tafelinstellingen enzovoort. 
De Closet module bestaat uit een scheidingswand van vaste en schuifbare brise-soleil panelen bevestigd aan een extra tussenligger.

Om de optionele componenten die van Imago een zelfvoorzienend paviljoen maken compleet te maken, hebben we een nieuw 17,5 cm hoog platform ontwikkeld dat hoogteverschillen kan compenseren, dat gecombineerd kan worden met verschillende soorten loopvlakken. Op aanvraag is Imago ook zonder platform leverbaar, met de mogelijkheid om aan alle kanten regenwater af te voeren. 
Imago is voorbedraad met een Master-motor (Somfy optioneel).

lees meer
Corradi_Imago_tuinkamer_slaapkamer_buiten

Outdoor slaapkamer

Elektrische kantelbare lamellen met glazen schuifwanden

Imago Gourmet, Imago Feeling Good, Imago Dreaming

Imago is gelanceerd in 3 verschillende versies:

Gourmet:  dit is de versie van Imago gewijd aan koken, zodat u volop kunt genieten van uw huiskeuken buitenshuis.

Feeling Good:  door u wat tijd te gunnen en uzelf onder te dompelen in een ruimte van welzijn, biedt Feeling Good momenten van ontspanning in een buitenspa.

Dromen:  geniet van de sterren terwijl je je voelt, geniet van een film, sluit je ogen en droom: Dromen is de versie van Imago opgevat als een slaapkamer, een provocatie die de grenzen van het buitenleven verder verlegt dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden.

lees meer
luxe-buiten-spa-in-tuinkamer-corradi-imago

Corradi Image

Luxe overkapte buitenspa

Technische info

Why us

We help you design the outdoor life you want.

Dankzij constant onderzoek en een volledige visie van de buitenruimte, biedt Corradi persoonlijke oplossingen op maat, waarbij de Made in Italy stijl en elegantie wordt verenigd met het gebruik van materialen en innovatieve technologieën om te kunnen voldoen aan de eisen van buitenruimtes met betrekking tot functionaliteit en bestendigheid.

Gerelateerde producten

Corradi

Maestro

Corradi

Alba

Corradi

Imago

Corradi

Eteria
Contact.
Address

Kromme Elleboog 35
3012 VM Rotterdam

Subsolo Outdoor design studio

T: +31 (0)10 22 33 820 
info@subsolo.nl

Opening hours

Preferably by appointment
Wed– Fri    10AM – 5PM
Sat  10AM – 5PM

Special opening hours

On appointment in the evening