Een terras dat een woonruimte wordt, de hoek van een tuin omgetoverd tot een ontspannende ruimte, een buitenruimte in de stad is nu een ruimte om het hele jaar door in te leven. Een op maat gemaakte en innovatieve oplossing voor elke buitenruimte. Corradi’s ervaring heeft Pergotenda® gecreëerd, het gepatenteerde intrekbare afdeksysteem dat innovatieve, hypermoderne materialen, technologie en design combineert.

Gemaakt van aluminium, verankerd aan een muur of op zichzelf staand, plat of gekanteld, met de zijkanten open of gesloten met Ermetika® of glazen schuifdeuren, het brede scala aan keuzes van de vele Corradi-oplossingen is op maat en gepersonaliseerd, om maximaal te genieten van elke buitenruimte, zelfs onder de meest ongunstige weersomstandigheden.

De eerste Corradi terrasoverkapping met een projectie van 9 m.
Bijzonder geschikt voor het overkappen van grote oppervlaktes zoals horeca terrassen.

Pergola en terrasafsluiting – dit type aluminiumpergola onderscheidt zich door eenvoudige maar stevige lijnen en door het efficiënte gebruik van de buitenruimte. Pergotenda PALLADIA biedt een nieuwe, frisse, innovatieve look en kan dankzij de structuur gemakkelijk worden aangepast aan de laterale sluitsystemen Corradi Ermetika en Ermetika XL.

Corradi Maestro met doek of kantelbare lamellen

Wilt u iets discreet, elegant en met maximale efficiëntie uw terras te overkappen? Maestro Aluminium Pergola met intrekbaar doek of roterende lamellen is de ideale oplossing! Het is uitgerust met een opvangsysteem voor regenwater en heeft een maximale afmeting, per module zonder steunpilaar, tot 700 x 700 cm. Beide configuraties – intrekbaar plafond of roterende lamellen kunnen verbindings- structuren toelaten zonder pilaren te dupliceren en kunnen daarmee op een perfecte wijze grote oppervlakken bedekken.

Maestro met schuifdoek met gebogen baleinen
design aluminium terrasoverkapping met intrekbaar electrisch doek corradi maestro
Maestro met kantelbare lamellen

Pergola en patiosluiting – MILLENIUM aluminium pergola is ideaal voor liefhebbers van hedendaagse architectuur. Rechte, duidelijke en strakke lijnen creëren de perfecte hoeken voor de kolommen en de bijbehorende balken. MILLENIUM Aluminium terrasoverkapping biedt de garantie van kwaliteit en duurzaamheid door een anodisatiebehandeling met aluminiumoxide. Dankzij deze speciale behandeling heeft dit dak- of sluitsysteem een unieke uitstraling. In de Corradi-portefeuille neemt Millenium een speciale positie in, als een van de meest exclusieve structuren in zijn soort op de markt.

Pergola met intrekbaar dak – EXYL is een fusie van minimalisme en een praktische ontwerp. Pergotenda Corradi EXYL heeft een aluminium structuur verankerd door een muur, alleen beschikbaar in een horizontale vlakke uitvoering.

Corradi Exyl vrijstaand

Exyl Freestanding is een van de meest praktische pergola’s met intrekbaar schuifdak van Corradi en biedt bescherming tegen zon- en regenterrassen tegen een uitstekende prijs per vierkante meter. Dit is de enige pergola van Corradi die de stalen weerstandsstructuur heeft om de minimalistische lijn op zijn plaats te houden wanneer hij onafhankelijk wordt gemonteerd zonder zijdelingse ondersteuning.

Pergotenda® Flux is de magische match tussen technologie en Italiaans design. Fraai ontwerp voor Corradi Pergotenda ® FLUX, met de gebogen terrasoverkapping introduceert Corradi een fraai ogend concept in de collectie. Met zachte lijnen en een aluminium constructie, kan de Pergotenda ® Flux worden afgesloten met behulp van de kenmerkende Corradi sluitingen en behoudt tevens alle kenmerken van het gepatenteerde Pergotenda ®-systeem. De FLUX biedt nieuwe perspectieven voor all-round outdoor living.

Contact.
Address

Kromme Elleboog 35
3012 VM Rotterdam

Subsolo Outdoor design studio

T: +31 (0)10 22 33 820 
info@subsolo.nl

Opening hours

Preferably by appointment
Wed– Fri    10AM – 5PM
Sat  10AM – 5PM

Special opening hours

On appointment in the evening