GANDIA BLASCO Na Xemena Banco Yondal

Na Xemena Banco Yondal Fraai tuinbankje uit de Na Xemena collectie van GANDIA BLASCO. Uitgevoerd in geanodiseerd aluminium of thermo-lak aluminium en polyethyleen. Verkrijgbaar in vier kleuren.

Product GANDIA BLASCO Na Xemena Banco Yondal Category

Bel 010 2233820 of mail naar info@subsolo.nl voor een vrijblijvend (bouwtechnisch) advies of maak een afspraak (ook mogelijk buiten kantoortijden)
Wij werken landelijk.

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter

DESIGN: Ram&oacuten Esteve

Na Xemena Banco Yondal
Fraai tuinbankje uit de Na Xemena collectie van GANDIA BLASCO. Uitgevoerd in geanodiseerd aluminium of thermo-lak aluminium en polyethyleen of de speciale monochrome uitgave verkrijgbaar in wit, zwart, zand en tobacco.
Kijk hier voor de verschillende uitvoeringsmogelijkheden van de Na Xemena Serie met de kleurconfigurator

De mooie en minimalistische uitstraling vormt een natuurlijke uitbreiding van het terras, tuin, zwembad, outdoor lounge of op het strand.

  • Afmeting: 90x48x43h cm / 120x48x43h cm / 150x48x43h cm / 180x48x43h cm / 210x48x43h cm / 240x48x43h cm / 270x48x43h cm / 300x48x43h cm
  • Klik hier voor de mogelijke uitvoeringen en kleuren. Let op: kleurstalen zijn indicatief en kunnen afwijken van de actuele kleuren.
  • Gandia Blasco catalogus

Subsolo, de studio voor moderne outdoor vormgeving, biedt de exclusieve eigentijdse collectie van GANDIA BLASCO online aan.
Richt uw binnen- en buitenruimtes met stijl in en cre&eumler de moderne look waar dit merk zich uitstekend voor leent.
De Na Xemena collectie van GANDIA BLASCO is meer dan alleen een outdoor meubelcollectie.
In feite is het een origineel concept voor de buitenomgeving en dient om een gloednieuwe eigentijdse sfeer te genereren. De collectie is een antwoord op de specifieke behoefte de buitenruimte te transformeren in een verlengstuk van de binnenruimte.

Prijzen op aanvraag
Voor een persoonlijk outdoor advies of bespreking van een complete (buiten)verbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
SUBSOLO verzorgt samen met Noctum Projecten turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design en architectonische vormgeving onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.