B&B Italia Reel

B&B ITALIA REEL verrijkt de Outdoor Collectie van B&B Italia met een nieuw veelzijdig, casual element. Verkrijgbaar in drie maten, ontworpen door Atelier OI. Geplaatst op een aluminium frame slingeren dikke zwarte en witte polyethyleen draden van rond als

Product B&B Italia Reel Categorieën ,

Bel 010 2233820 of mail naar info@subsolo.nl voor een vrijblijvend (bouwtechnisch) advies of maak een afspraak (ook mogelijk buiten kantoortijden)
Wij werken landelijk.

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter

Design: Design Atelier o&iuml

REEL verrijkt de Outdoor Collectie van B&ampB Italia met een nieuw veelzijdig, casual element. Verkrijgbaar in drie maten, ontworpen door Atelier OI.
Geplaatst op een aluminium frame slingeren dikke zwarte en witte polyethyleen draden rond als een bal. Alleen de twee kleinere modellen zijn ook verpakt in een natuurlijke vezel koord.
REEL is te gebruiken als lage tafel of poef.  

  • levertijd: 4-6 weken

Zie PDF voor technische informatie, afmetingen en kleuren. 
tech.spec.

Subsolo, de studio voor moderne outdoor vormgeving, biedt de exclusieve eigentijdse collectie van B&ampB Italia online aan.
Richt uw binnen- en buitenruimtes met stijl in en cre&eumler de moderne look waar dit merk zich uitstekend voor leent.
Of u nu een kleine patio heeft die vraagt om een enkel stuk, een grotere tuin met zwembad waar ruimte is voor meerdere opstellingen, er is zeker een geweldige oplossing in deze hedendaagse exclusieve Italiaanse tuinmeubellijn.

Prijzen op aanvraag
Voor een persoonlijk outdoor advies of bespreking van een complete (buiten)verbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
SUBSOLO verzorgt samen met Noctum Projecten turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design en architectonische vormgeving onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.